Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

De Adelina Duinea, pe

Ana Baniciu (28 de ani), fiica solistului Mircea Baniciu (72 de ani), este reținută când vine vorba despre viața sa intimă. Cu toate acestea, din decembrie 2020, Ana și-a împărtășit în mediul online povestea de dragoste cu Edy Kovacs.

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Pe 20 septembrie 2021, artista a dezvăluit că ea și Edy s-au logodit. „Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită 😂 Te iubesc, Edy! Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!”, a scris cântăreața pe Instagram.

„Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ♥️ (îmi tremură genunchii ca la Asia Express) 😂”, a încheiat solista.

Fotografia cu inelul de logodnă este surprinsă în Positano, Italia, de aceea, bănuim că acolo a avut loc cererea în căsătorie. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! „Bineeeeeeee 👏 Mă bucur mult pentru tine ❤️ Să fiți fericiți!”, a comentat Sore (31 de ani).

„Vai! Ce frumos! Iubiiiita mea ❤️ Felicitări!”, a scris și actrița Ana Odagiu (26 de ani). „Și noi suntem fericiți deodată cu voi!!! ♥️🔥😍 • FELICITĂRI; Yeeeeeeeeeeyyy!!! Felicităăăăăăări!!! 🥳; ❤️ Mă bucur mult pentru voi! Să fie într-un ceas bun!!”, au mai scris Sandra Izbașa (31 de ani), Giulia Anghelescu (36 de ani) și Marisa Paloma (24 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman și Marius Elisei nu-și mai reînnoiesc jurămintele. Care este motivul

Andreea Esca, emoționată să-și vadă fiul plecând la studii în afara țării. „Am crezut că va fi mai ușor”

Mirela Vaida și soțul ei au aniversat 12 ani de mariaj. Cu ce se ocupă Alexandru Vaida

Pe 24 decembrie 2020, Ana a publicat primele două imagini cu Edy pe Instagram. În dreptul lor, artista a scris: „Nici nu știu ce să scriu, pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! 🙈 Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită! ♥️”.

Ana Baniciu a ajuns în atenția publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața”. Crescută într-o familie de muzicieni, și-a dorit de mică să se remarce în plan artistic și a reușit, prin talent și muncă.

Vorbind cu Pagina de Psihologie despre rolul numelui „Baniciu” în cariera sa, Ana a mărturisit: „M-a și ajutat, dar m-a și încurcat uneori! Oamenii care judecă după aparențe au crezut că majoritatea lucrurilor dobândite de mine în ultimii ani sunt datorită numelui”.

„Din cauza asta, am fost nevoită să muncesc mai mult. Ca să demonstrez că nu numele este cel care m-a ridicat, ci munca mea – depusă de când eram mică! Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu … Încerc să nu stric nimic!”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter