Cât costă o noapte de cazare în hotelul din Dubai, unde a fost cerută în căsătorie Cristina Spătar

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 06 decembrie 2022, 14:40

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie, weekendul trecut, într-un restaurant din Dubai. Cântăreața în vârstă de 50 de ani a spus „DA!” pentru a doua oară și s-a lăudat apoi, pe internet, cu inelul primit.

În fotografia pe care a postat-o pe rețelele de socializare, Cristina este fericită din cale afară. Îmbrăcată într-o rochie neagră, și cu un buchet de trandafiri de culoare albă în brațe, cântăreața arată cu mândrie inelul primit.

Cristina Spătar, cerută de soție într-un loc select din Dubai

„Am spus da!”, este mesajul pe care Cristina Spătar l-a ales pentru a descrie fotografia postată. Imaginea a strâns în câteva ore de la publicare zeci de mii de aprecieri și comentarii. Utilizatorii s-au grăbit să o felicite pe cântăreață pentru pasul cel mare. Printre cei care i-au transmis gânduri bune se numără și câteva vedete din România.

Locația unde artista a fost cerută în căsătorie este una selectă. În dimineața imediat următoare evenimentului, Cristina a postat câteva fotografii din camera de hotel unde este cazată alături de iubitul ei.

Potrivit informațiilor de pe site-ul hotelului unde se află cazată artista, o noapte de cazare pentru două persoane într-o astfel de cameră ajunge să coste între 2.500 și 4.500 de lei.

Pe lângă facilitățile pe care le oferă hotelul, priveliștea este și ea una care îți taie răsuflarea, mai ales la etajele superioare. Acolo este cazată și cântăreața Cristina Spătar, după cum se observă din fotografia pe care chiar ea a postat-o pe rețelele de socializare.

Relația Cristinei Spătar cu cei doi copii

Cântăreața are o relație strânsă cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Artista mărturisea în trecut că primește sfaturi și ține cont de părerile celor lor. Cristina Spătar și-ar fi dorit ca fiul ei să facă performanță în fotbal în Anglia, acolo unde ar fi avut șanse mult mai mari pentru cariera lui.

Citește și:  Cristina Spătar, prima fotografie cu iubitul său

„Nu am vorbit cu fostul soț personal, ci prin rude. Albert iubește foarte mult fotbalul de performanță, el este căpitan de echipă aici unde este și mă gândeam că acolo aș fi putut să-l ajut să facă cu adevărat performanță, să joace la un club mare din Anglia”, spunea Cristina, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter