Tom Cruise, de nerecunoscut la un meci de baseball: „Ce și-a făcut? Arată ca mătușa mea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 octombrie 2021, 14:01

Tom Cruise (59 de ani) și-a uluit fanii cu cea mai recentă apariție publică. Superstarul de la Hollywood s-a dus, împreună cu fiul lui, Connor Cruise (26 de ani), în San Fransisco, să vadă meciul de baseball dintre Los Angeles Dodgers și San Francisco Giants.

Tom Cruise, de nerecunoscut la un meci de baseball: "Ce și-a făcut? Arată ca mătușa mea!"

Paparazzii l-au surprins pe marele actor în câteva fotografii care au devenit subiect de discuție în mediul online din cauza felului în care arăta. În fotografiile postate pe Twitter, Tom Cruise apare complet schimbat la față, cu bărbia și obrajii umflați, ca și cum s-ar fi îngrășat câteva kilograme bune. Cruise știa că este fotografiat și a fost fotografiat zâmbind și salutându-și fanii.

Așa cum era de așteptat, imediat după apariția pozelor în mediul online, internauții au început se întrebe ce s-a întâmplat cu fața lui. Mulți dintre ei au presupus că marele actor ar fi recurs la câteva intervenții estetice la nivelul feței.

Citeşte şi: Tom Cruise, izbucnire nervoasă pentru că echipa de filmare nu respectă regulile impuse în pandemie

“Ori s-a îngrășat, ori a recurs la intervenții estetice, injectându-și filleri (n.r. – umplerea ridurilor cu derivați din acid hialuronic). Cred că merg pe ultima variantă”, „Ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise? Pentru că ceva s-a întâmplat cu siguranță cu fața lui”, „Tom Cruise nu a îmbătrânit. Și-a făcut ceva groaznic la față care l-a umflat pur și simplu”, “L-a început mi-a fost milă că toată lumea râdea de fața lui Tom Cruise, dar nu-i critica el pe cei care recurg la astfel de tratamente? Are fața ca o pernă!”, “Acum, Tom Cruise arată ca mătușa mea…”, “E ca și cum altcineva îi poartă chipul lui Tom Cruise, ca o mască!” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter