De ce s-au despărțit Oana Niculescu-Mizil și Marian Vanghelie. Ce se întâmplă cu fiica lor: „O iubește foarte mult pe Maria”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 12:29

Oana Niculescu-Mizil a oferit primul interviu după despărțirea de Marian Vanghelie. Vedeta a vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, despre finalul relației cu politicianul, dar și despre ce se întâmplă în viața ei, după acest eveniment

Pe lângă declarațiile pe care le-a făcut cu privire la relația pe care a avut-o cu Marian Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil a vorbit și despre alte momente care i-au marcat viața. Fostul deputat a povestit despre anii copilăriei, despre episodul arestării bunicului ei, dar și despre planurile de viitor pe care le are alături de fetița ei. Cea mică, Maria, locuiește în prezent alături de mama ei, iar Oana Niculescu-Mizil spune că Marian Vanghelie este un tată extrem de grijului, care își iubeșe foarte mult fiica.

Oana Niculescu-Mizil, primele declarații după despărțirea de Marian Vanghelie

Anul trecut, Oana Niculescu-Mizil și Marian Vanghelie au trecut printr-un scandal de proporții. Cei doi s-au despărțit, după ce ea l-a acuzat pe politician că ar fi agresat-o.

În conflictul care a avut loc în casa celor doi, Vanghelie ar fi amenințat-o cu moartea și i-ar fi adresat cuvinte grele, jignitoare. Oana Mizil a primit un ordin de protecție împotriva lui Vanghelie la acea vreme., însă a renunțat apoi la el. După o vreme, cei doi s-au împăcat și plănuiau să se căsătorească.

„Suntem într-o perioadă….ne place să spunem „de pauză”, să ne regăsim. El o iubește foarte mult pe Maria”, a spus Oana Mizil.

Oana Niculescu-Mizil a mărturisit că Marian Vanghelie trece printr-o perioadă grea a vieții lui. Cu toate acestea spune că îi va fi alături mereu tatălui fetiței sale.

„Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult prin ceea ce trece. E o perioadă grea din viața lui. Îi sunt alături, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările. El este oricum un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă cred și am speranța că vine o minune peste el și peste noi și că va fi alături de noi, acasă și să formăm, din nou, o familie”, a povestit Oana la Kanal D.

Oana Mizil este nepoata lui Paul Niculescu-Mizil, fost ministru al Finanțelor și al Educației. Un episod din trecut a rămas întipărit în mintea vedetei. Ea își aduce aminte despre momentul în care bunicul ei a fost arestat după Revoluție.

„Eu, la 15 ani, eram în liceul Caragiale. Pe holurile liceului am auzit la radio cum au spus că bunicul meu a fosyt condamnat la foarte mulți ani de închisoare. Strigau după mine „pui de comunist”. Dar eu învățam foarte bine și am demonstrat că nu aveam notele doar pentru că eram cine eram”, a mărturisit Oana Mizil.

Oana Mizil s-a retras din viața publică. Ce planuri are acum vedeta

Vedeta a vorbit și despre intrarea în politică. Spune că acesta era un vis pe care îl avea bunicul ei, iar acest lucru a făcut-o să ia o asemenea decizie.

„Am intrat în politică pentru că era ultimul lui vis (n.r al bunicului). Am câștigate în 2009, la 33 de ani, într-o zi de duminică, alegerile și apoi în următoarea duminică bunicul meu a murit”, a spus ea în timpul interviului.

Viața pe care Oana Niculescu-Mizil a construit-o alături de fostul primar al Sectorului 5 avea să fie una care să îi pună de-a lungul anilor la mai multe încercări.

„L-au ținut patru luni de zile (n.r la închisoare). Pentru mine a fost groaznic, cușlmea că a stat și în celula în care a fost închis bunicul meu. Au intrat peste noi în casă, pe lângă 2015, încă de alte trei ori. Cu spart de ușă, cu copil mic în casă”, și-a amintit Oana Mizil.

Fostul deputat, o prezență constantă în revistele mondene

În momentul în care l-a cunoscut pe Marian Vanghelie, Oana Mizil era deputat în Parlamentul României și una dintre femeile adesea prezentă în revistele mondene. Era o persoană cunoscută atât pe plan politic, cât și pentru hainele și bijuteriile pe care le purta. În prezent, Oana Niculescu-Mizil a decis să se retragă din viața publică.

„Sunt puternică. Dacă Marian va păți ceva, îi voi fi alături. E tatăl fetiței mele, este omul la care am ținut enorm și la care țin enorm. Omul pentru care m-am luptat enorm de mult și mă voi lupta în continuare. Dacă va păți ceva, voi merge acolo”, a spus aceasta.

În octombrie 2014 a fost condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese. Oana Niculescu Mizil a mai fost obligată să plătească suma de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Sursă foto: Facebook / Captură Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter