Ținutele purtate de Kate Middleton în turneul din Pakistan

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 11:52
Kate Middleton este extrem de elegantă la fiecare apariție în public, dar în timpul turneului oficial din Pakistan, ducesa de Cambridge a întrecut orice așteptare.

Fermecătoare și întotdeauna zâmbitoare, soția prințului William a cucerit întreaga lume în timpul vizitei din Pakistan. Ducii au vizitat mai multe organizații de caritate, au mers la un spital pentru copii și s-au întâlnit cu primul ministru al Pakistanului, Imran Khan, care a fost un bun prieten al Prințesei Diana.

Încă de când a coborât din avion, Kate a fost cuceritoare, iar fiecare din ținutele sale au avut atât influențe pakistaneze, cât și britanice. Pentru a urma tradiția pakistaneză, Kate a purtat ținute care să îi acopere trupul cât mai mult. Așa să face că ducesa a purtat pantaloni pe sub rochii, chiar dacă acestea erau lungi. Pakistanezii au fost încântați că ducesa a urmar regulile lor vestimentare. Mai mult, criticii de modă din întreaga lume au aplaudat alegerile vestimentare ale ducesei, iar designerii au fost extrem de încântați că aceasta a ales să le poarte creațiile.

Vezi în Galeria FOTO ce ținute a purtat Kate MIddleton în Pakistan.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter