Tily Niculae, probleme în ultimul trimestru de sarcină: „Plâng și am o față tristă”

De Oana Savin, pe
Tily Niculae, în vârstă de 34 de ani, se află în ultimul trimestru de sarcină, care este, de altfel, și cel mai dificil. Actrița a dezvăluit pe Instagram că se luptă cu mai multe probleme cu doar câteva săptămni înainte de a-și aduce pe lume cel de al doilea copil.

Tily le-a mărturisit fanilor de pe rețeaua de socializare că suferă de insomnia și de anxietate.

Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emotional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat!”, a afirmat ea.

În loc să fie cu „yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostrum mic, ce face u? Plâng și am o față tristă! Cu siguranță sunt hormonii!! Anxietatea, pe care mă încăpățânez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece”, a scris Tily Niculae pe Instagram.

Fiindcă acum sunt conștientă de acest process. De acest MIRACOL! Știu ce înseamnă o naștere, știu cum este să te simți lăuză”, a adăugat ea.

Tily Niculae a anunțat că este însărcinată în ziua în care a împlinit 34 de ani, prin intermediul unei postări pe blogul ei personal.

Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși a mai rămas foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebr din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat! De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămică ce a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită. Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020 -Venim! Toate pânzele sus… Ah, da, să nu uit: 34 ANI. De azi! Sunt bogată și recunoscătoare. Îmi este inima plină de iubire! Mulțumesc, Doamne!„, a notat actriţa pe blog.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Tily Niculae.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter