Nico a devenit bunică: „Mă topesc toată când îl văd!”. Ce nume poartă copilul și cum se simte fiica artistei / Exclusiv

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 15:10

Cântăreața Nico a devenit bunică, după ce fiica ei, Alexandra, a adus pe lume un băiețel.

Fericire maximă în familia lui Nico. Artista a devenit, pentru prima dată, bunică. Fiica acesteia, Alexandra, a adus pe lume un băiețel, iar cântăreața este extrem de bucuroasă.

Nico a devenit bunică. Ce nume poartă nepotul cântăreței

La câteva zile după ce a devenit bunică, Nico a stat de vorbă cu noi. În exclusivitate pentru unica.ro, cântăreața a vorbit despre venirea pe lume a primului ei nepot și a dezvăluit și ce nume poartă fiul Alexandrei.

Artista mărturisește că atât ea, cât și soțul ei, Laurențiu, sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume nepoțelul lor. Nico povestește că cel mic este mâncăcios și dezvăluie că va merge să îi ofere ajutor fiicei sale în această perioadă.

Primele declarații făcute de Nico, după ce fiica ei a născut

„Suntem tare fericiți că în sfârșit avem un nepoțel frumos și sănătos! Avem emoții de fiecare dată când îl vedem! Laur este cel mai fericit! Îsi dorea tare mult un băiețel! Mathias este un mâncăcios! Aștept să ajung acasă să îi pot fi de ajutor! Andu meu se simte foarte bine! Ce să-ți mai spun, mă topesc toată când îl văd!” a declarat cântăreața Nico, în exclusivitate, pentru Unica.ro, la câteva zile după ce a devenit bunică.

Întrebată de ce nu a făcut publică informația că este însărcinată, Nico a precizat că fiica ei, Alexandra, a vrut să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a se putea bucura în această perioadă de tot ce a însemnat sarcina ei.

„Nu a fost niciun secret la mijloc, probabil lumea se întreabă de ce nu a postat pe conturile de socializare , poze cu ea însărcinată! Consider ca nu este rău să stai cât mai departe de lumina reflectoarelor în asemenea momente. Este o perioadă frumoasă pe care trebuie să o trăiești așa cum simți. Important este ca ea să fie liniștita si fericită!”, a completat Nico, pentru Unica.ro.

Nico spune că va fi o bunică dedicată

Într-o intervenție anterioară, pe care a avut-o la emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, Nico spunea că va fi, fără nici un dubiu, o bunică implicată. Îndrăgita cântăreața a declarat că dacă este nevoie va renunța și la muzica pentru a ajuta la creșterea nepoțelului.

„Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot. Mie îmi place să îmi spună buni. O să îmi spună Nico probabil sau nu știu. Nu mai contează.

Citește și: Nico va deveni bunică pentru prima dată: „Este cadoul cel mai de preț. Tot ce nu a făcut fiica mea o să facă el”

Fiica lui Nico are 32 de ani și nu este străină de lumina reflectoarelor, chiar dacă nu a călcat pe urmele mamei sale și nu s-a făcut cântăreață. În trecut, Alexandra Matei a apărut alături de mama sa în competiția Asia Express, dar a fost și una din concurentele emisiunii Survivor de la Pro TV, din anul 2016.

De atunci, Alexandra și-a dat seama că îi place televiziunea și și-a urmat visul. Tânăra, care este foarte pasionată de sport a început să lucreze la o televiziune locală din Ploiești, acolo unde prezenta știrile sportive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter