Tily Niculae, declarații cu ochii în lacrimi: „Am pierdut trei copilași! Și nu am purtat doliu”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:30

Tily Niculae a făcut o serie de dezvăluiri dureroase despre un episod dificil din viața ei. Actrița, în vârstă de 37 de ani, i-a povestit Cristinei Șișcanu, în cadrul unui interviu, cum a pierdut trei sarcini până să aducă pe lume al doilea copil.

Tily Niculae este căsătorită cu Dragoș Popescu (47 de ani) și împreună au doi copii – o fată, Sofia (12 ani) și un băiat (3 ani).

„Mi-am dat seama că nu am purtat doliu”

Actrița spune că după nașterea Sofiei, ea și soțul și-au mai dorit un copil. Dar până să poată să-l facă, ea a trecut prin trei pierderi de sarcină, momente foarte dureroase pentru întreaga familie.

Citeşte şi: Motivul pentru care Tily Niculae refuză să mai joace în seriale

“O aveam deja pe Sofia și ne doream un al doilea copil. După aceea, am mai pierdut alți trei copilași. Și mi-am dat seama că nu am purtat doliu. Mi-am dat seama că am băgat sub preș. Pentru că… așa suntem construite, învățate. “Haide, lasă, că mai faci copii. Bucură-te de ce ai. Că ai un copil!” –  se spune.

Doar că o mamă este mamă și pentru copiii născuți și pentru cei nenăscuți. Și mi-am dat seama că, după această experiență, pentru că una dintre sarcini era cu probleme… Și se punea problema dacă să o ținem sau nu și atunci în mine a fost o luptă foarte mare.

Citeşte şi: Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Pentru că eu nu mi-am pus niciodată problema să renunț. Niciodată! Și în momentul când s-a întâmplat să pierd sarcina eram chiar la Vatican. Vorbeam cu un preot și îi spuneam “Știu, copiii nenăscuți nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Dar îmi doream tare mult să nu-i pierd. În seara aceea s-a întâmplat să pierd sarcina. Și a fost foarte greu! Pentru că știi cum suntem noi femeile, nu îi privim ca pe niște celule, ci ca pe dragoste din dragostea noastră.

Citeşte şi: Băiețelul lui Tily Niculae, probleme grave după tratamentul pentru COVID-19: „Antibioticul i-a făcut ravagii în corp”

A fost foarte greu pentru  mine să mă pot pune pe picioare. Apoi a fost toată această tranziție… că eu îmi doream să fiu alături de familie, iar lumea spunea “actrița Tily Niculae”, dar eu nu profesam, îmi doream să fiu alături de Sofia.” – a mărturisit actrița, cu lacrimi în ochi.

Tily Niculae s-a înscris la a doua facultate

Actrița a decis să studieze și o altă meserie și s-a întors la studii anul trecut. Tily Niculae își dorește să devină profesoară de limba engleză și s-a înscris la o facultate din Pitești.

„Eu timp de 11 ani m-am ocupat exclusiv de copii. Cred că m-aș vedea undeva la 40 de ani să fiu profesoară de engleză. Poți să te duci și în privat, fără să faci studii, dar eu nu vreau să mă prezint așa în fața părinților. „O să îmi fac și centrul meu privat, o să fiu și antreprenor. Sunt atât de entuziasmată, pe vremea mea nu era așa. Am și niște profesori extrem de solari” – a declarat ea, pentru fanatik.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter