Theo Rose suferă de anxietate! Cum gestionează artista atacurile de panică

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2022, 12:02

Theo Rose le-a povestit fanilor din mediul online cum au început crizele de anxietate și ce face atunci când are un atac de panică.

Theo Rose a vorbit în mediul online despre anxietatea de care suferă și modul în care face față unui atac de panică. Vedeta a recunoscut faptul că totul a pornit de la stres și de la presiunea pe care a pus-o pe ea pentru a ieși totul bine pe plan profesional.

La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică care nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe mine. Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântat. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată, și eu atunci puneam foarte mare presiune pe mine ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți. Așa a început toată criza asta de anxietate la mine, a explicat artista în Insta Story.

Theo Rose: „De data asta pot să controlez, nu mă mai sperie”

Presiune a fost și din partea oamenilor, fără ca ei să intenționeze, sunt convinsă, dar eu așa am simțit, așa vă spun. Astfel s-a creat acest buton care e foarte ușor de apăsat. Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez pentru ceva. O simt așa cum ia de la stomac și nu e bine. Dar de data asta pot să controlez, pentru că eu știu din ce cauză e, știu cum se manifestă și nu mă mai sperie. Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri, a spus Theo Rose.

Citește și: Cum și-a descoperit Andreea Bănică diastaza. Simptomele care au făcut-o să meargă la medic

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la un eveniment din Capitală. Cum s-a îmbrăcat impresara

Părinții Andreei Tonciu divorțează. „Menajera mi-a distrus familia”

Ce preț au noii pantofi sport semnați Balenciaga. Tenișii au un aspect complet bizar

Cum reușește Theo Rose să-și mențină echilibrul mental

Artista a povestit că în fiecare seară înainte de somn, săptămâni la rând, a făcut exerciții de respirație așa cum i-a arătat psihoterapeutul, iar asta o ajută să se liniștească mai ușor atunci când are un atac de panică. De asemenea, cântăreața a mărturisit că face sport, se odihnește mai mult și mănâncă mai bine, lucruri care o fac să se simtă mai bine și să țină anxietatea la distanță.

De când sunt mai atentă la sănătatea mea, mă simt bine. În paralel cu toată munca pe care o am de făcut, fac lucruri și pentru mine, nu mai simt că mă neglijez. (…) Mai trebuie lucrat și la nivel de suflet, pentru că bunătatea este cheia fericirii, le-a mai spus artista fanilor săi.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter