Andreea Antonescu a dezvăluit numele ales pentru fetița sa: „Ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială”

De Oana Savin, pe

Andreea Antonescu este mândra mămică a două fetițe superbe. Sienna este deja mare și locuiește în Statele Unite, în timp ce bebelușa tocmai a împlinit 3 luni și îi înseninează zilele artistei.

Până acum, Andreea a ales să nu îi arate chipul micuței sale și nici nu i-a dezvăluit numele. A așteptat momentul potrivit pentru a o prezenta lumii pe noua membră a familiei sale.

Andreea Antonescu a dezvăluit numele și chipul fiicei sale

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie a anului trecut. Artista a avut un șoc când a revenit din America Express și a aflat că este însărcinată, după ce în primele săptămâni de sarcină a mâncat și băut tot felul de lucruri prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Totuși, bebelușa s-a născut perfect sănătoasă, iar artista este mândră ce fiica sa, căreia i-a ales și un nume pe măsură.

Citește și: Andreea Antonescu, despre cel mai emoționant moment de la America Express: ”Ne-am dat drumul la suflet” / VIDEO

„Am încă o minune de fetiță, de care sunt tare mândră! Micuța este un copilaș bun, am mare noroc, de cele mai multe ori doarme câte 5-6 ore pe noapte legat, deci aș avea toate șansele să dorm și eu cu ea dacă nu m-ar apuca trebăluitul prin casă”, a afirmat Andreea Antonescu.

Într-un pictorial realizat pentru Revista Viva!, Andreea i-a arătat chipul fetiței sale.

Totodată, ea a mărturisit că a ales două prenume pentru micuța pe care o are cu jurnalistul Victor Vrînceanu.

„Ca și în cazul numelor noastre, AA (Andreea Antonescu), SS (Sienna Spak), ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina. Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles că ea este victoria mea din „America Express”, a precizat cântăreața.

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Antonescu de Victor Vrînceanu. Artista a fost cea care a pus capăt relației

Andreea și Victor s-au despărțit după nașterea lui Venice

Deși fetița lor s-a născut în urmă cu trei luni, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate. Au rămas, însă, în relații bune, datorită bebelușei care s-a născut din povestea lor de dragoste.

Artista a vorbit despre această despărțire în podcastul lui Radu Țibulcă, precizând că și-au dat seama că nu se potrivesc și au ales să rămână prieteni.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după ce au pierdut America Express: „Cele mai ambițioase perechi au fost în finală” / Video

„Ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Și trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie, se poate și așa. Și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separat, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Și cam atât. Aș numi-o foarte sincer, nepotrivire de caracter. Sună clișeic, dar chiar așa e”, a explicat Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu, impresionată de relația dintre fiicele ei: „Sienna a luat-o imediat în brațe și nu voia s-o mai dea altcuiva”/ Exclusiv

„Noi avem în continuare o relație, ținem legătura prin prisma fetiței. Dar cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă. Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Am considerat că suntem mai bine separați”, a mai spus Andreea Antonescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Venice Victoria, fiica cea mică a Andreei Antonescu

Sursă foto: Viva, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter