Ce nume a ales Paris Hilton pentru fiul său și al lui Carter Reum: „Am decis acum mulți ani”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 23 februarie 2023, 13:01

Paris Hilton a anunțat ce nume a ales pentru fiul ei și al lui Carter Reum. Vedeta a ales să își numească copilul după un oraș american.

Fotomodelul, care a anunțat că devenit mamă pentru prima dată cu ajutorul unei mame surogat, luna trecută, a dezvăluit ce nume i-a pus băiețelului ei în cadrul podcastului său, This Is Paris.

Paris Hilton a dezvăluit ce nume i-a pus fiului ei

Hilton, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că pe fiul ei îl cheamă Phoenix Barron Hilton Reum.

Phoenix, o pasăre asociată cu mitologia greacă, a devenit un nume popular în ultimii ani, ajungând în top 200 cele mai populare nume de băieți din Statele Unite, potrivit Daily Mail.

Vedeta americană a citit un pasaj din cartea ei, care urmează să fie lansată; „Paris: The Memoir”.

„Dacă totul merge bine, atunci când veți citi asta, Carter și cu mine vom avea un băiețel. Plănuim să îl numim Phoenix, un nume pe care l-am ales acum mulți ani pe când căutam orașe, țări și state pe o hartă, căutând ceva care să se potrivească cu Paris și London”, a citat Hilton din cartea sa.

„Phoenix are câteva puncte de referință bune, dar cel mai important este nașterea din flăcări și ridicarea din cenușă pentru a zbura din nou”, a continuat modelul american.

„Vreau ca fiul meu să crească știind că dezastrul și triumful merg împreună și fac parte din viețile noastre, iar acest lucru ar trebui să îi ofere speranță pentru viitor”, a explicat Paris.

Citește și: Fostul iubit al lui Paris Hilton vrea înapoi inelul de logodnă în valoare de 2 milioane dolari

În timpul podcastului, Paris a mărturisit că și-a numit copilul și după bunicul ei, Barron Hilton.

„Este ciudat cum două idei care sunt atât de diferite, atât de complet opuse, pot coexista așa. Dar o fac. Libertatea și suferința, bucuria și durerea, iubirea și pierderea. Așadar, numele lui este Phoenix Barron Hilton Reum. Cel de al doilea prenume al lui este Barron, după bunicul meu Barron Hilton, cel care mi-a fost întotdeauna mentor. Mi-am admirat bunicul atât de mult, eram atât de apropiați și îmi este dor de el în fiecare zi, așadar am vrut să îl onorez numindu-l pe fiul meu după el”, a precizat Paris Hilton.

Povestea de iubire dintre moștenitoarea imperiului Hilton și Carter Reum

Povestea de iubire dintre Paris Hilton și Carter Reum a început în anul 2019. Deși se cunoașteau de 15 ani, cei doi au decis să își dea o șansă în momentul în care au petrecut împreună Ziua Recunoștinței.

„Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, nu numai că ştii, dar şi simţi acest lucru”, a scris la un momentul dat Paris pe contul ei de Instagram.

Carter Reum, un antreprenor american, a cerut-o de soție pe moștenitoarea imperiului Hilton chiar de ziua ei de naștere, în 2021.

Citește și: Paris Hilton, abuzată sexual în școală. „Ne făceau examene de col uterin cu forța! Și nu erau medici”

Citește și: Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit. Vedeta a publicat prima imagine în rochia de mireasă

Citește și: Paris Hilton a vorbit deschis despre tratamentele sale de fertilizare in vitro

După doar două zile de la logodnă, cei doi s-au căsătorit.

La nuntă, Paris Hilton a purtat o superbă rochie semnată Oscar de la Renta.

Cei doi au dezvăluit că, pe timpul pandemiei, au încercat o procedură de fertiziliare in vitro, însă fără succes. Astfel, au decis să apeleze la ajutorul unei mame-surogat pentru a putea deveni părinți.

În ianuarie 2023, Paris Hilton a anunțat că este fericita mamă a unui băiețel.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Paris Hilton și Carter Reum.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter