Care este numele complet al cântăreței Antonia. Ce scrie în buletinul iubitei lui Alex Velea

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 21 aprilie 2023, 13:58

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din România. Este frumoasă, are o voce superbă, iar relația ei cu Alex Velea este apreciată de toată lumea. Deși toți știu cine este Antonia, puțini sunt cei care îi cunoscut al doilea prenume.

De obicei, părinții obișnuiesc să le pună copiilor lor câte două prenume. Acesta este și cazul Antoniei, care a mai primit un nume dar pe care nu obișnuiește să îl folosească. Totuși, el stă scris în buletinul artistei.

Care este numele complet al Antoniei

Admiratorii cântăreței o știu pe aceasta drept Antonia sau Antonia Iacobescu, dar puțini sunt cei care știu că iubita lui Alex Velea mai are un prenume.

Potrivit Cancan, pe celebra artistă o cheamă, de fapt, Iacobescu Antonia Clara.

Pe 12 aprilie, cântăreața a împlinit 34 de ani, iar ziua ei de naștere nu a trecut neobservată. Pe lângă miile de mesaje primite din partea fanilor, aceasta a fost sărbătorită cu fast și de Alex Velea și copiii lor.

Astfel, artistul i-a organizat iubitei sale o cină surpriză, împreună cu Maya, fiica Antoniei, și cei doi băieți ai cuplului, Dominic și Akim.

Pentru a marca această zi specială, Antonia a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii într-o ținută sexy, ținând în mână și un tort.

Citește și: Cum arată Antonia fără make-up. Artista s-a fotografiat naturală: „Cea mai frumoasă din postura BIO”

Citește și: Antonia, plătită de un cuplu pentru a lua masa împreună. Artista a primit o sumă imensă: „A fost cu condiții”

Citește și: Antonia face dezvăluiri din culise. Cum a ajuns protagonista filmului “Haita de acțiune”: “Personajul Oli a fost scris pentru mine”/ Exclusiv

De ce nu s-au căsătorit Antonia și Alex Velea

Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și, de curând, artista a spus că se potrivesc perfect, mai ales că Velea are un simț al umorului foarte dezvoltat. De asemenea, aceasta a spus în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, că Alex este un tată foarte bun, care își dedică zilnic timp pentru a se juca cu copiii.

Citește și: Antonia, dezvăluiri despre cei trei copii. Ce drum vor să urmeze în viață Maya, Akim și Dominic: „O să joace într-un film” / Video

Artista a dezvăluit, în exclusivitate pentru Unica, de ce nu s-a căsătorit, încă, cu Alex Velea, deși formează un cuplu de 11 ani.

„Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă”, a explicat cântăreața.

„Este un tată extraordinar, implicat, iubitor, apropiat de băieți, un om bun cu un suflet mare care le oferă toată dragostea și atenția, înțelept și răbdător”, a mai spus Antonia despre iubitul ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Antonia

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter