Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit. Cine este noul iubit al solistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 10:01

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după mai bine de 4 ani de relație. Solista formează în prezent un cuplu cu un actor din serialul „Vlad”.

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit. Cine este noul iubit al solistei

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu, la un moment dat, că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit”, a declarat Theo Rose.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Citește și: Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

Citește și: Blestemul piesei „Ești iubibilă”, a trupei Taxi. Șase cupluri din videoclip s-au despărțit

Artista formează în prezent un cuplu cu actorul Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar, care este cu 22 de ani mai în vârstă decât el. Solista și actorul s-ar fi apropiat în timpul filmărilor serialului „Clanul”, pe care Damian îl regizează și din distribuția căreia Theo face parte.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a mai declarat Theo Rose.

Theo și Anghel au fost fotografiați de paparazzi Cancan la plimbare în dimineața zilei de 29 iulie, sărutându-se.

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu timp de aproximativ nouă ani. S-au cunoscut la o filmare, unde jucau doi străini care se îndrăgostesc la metrou. În realitate, nu s-au îndrăgostit la metrou, ci la teatru. El a făcut primul pas, Lia pe al doilea, el pe al treilea și așa mai departe.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter