Theo Rose se pregătește de nuntă? Cum a dat-o Smiley de gol, înainte de finala Vocea României / Video

De Ovidiu Cojocaru, pe

Theo Rose se pregătește de nuntă? La numai o zi după ce a anunțat sexul bebelușului, colegul ei de jurizare, Smiley pare că a dat-o de gol pe iubita lui Anghel Damian.

Smiley s-a filmat alături de Theo Rose, în timp ce se afla în studioul unde se filmează Vocea României 2022. Cei doi se aflau acolo pentru a-l susține pe Winael Baldus, finalistul lor.

Theo Rose se pregătește de nuntă?

Într-un moment din filmare, veteranul emisiunii de la PRO TV a vrut să o prezinte și pe colega lui de jurizare, numai că Smiley pare să o fi dat de gol, lăsând să se înțeleagă că Theo Rose se pregătește de nuntă.

„La repetiții la Vocea României, sunt aici cu viitoarea doamnă Theo Rose, iar ieri tocmai ne-a dezvăluit că va avea un băiețel”, a spus Smiley în instastory, lăsând să se înțeleagă faptul că Theo Rose se pregătește de nuntă.

Citeşte și: Cine este Andra Botez, finalista Irinei Rimes, de la Vocea României 2022: „Sunt mamă și asta e cea mai mare realizare”

Theo Rose a reacționat imediat, cu o privire țintă asupra colegului ei, iar apoi a încercat să clarifice subiectul spunând :”Da, viitoare doamnă, că acum sunt fetișcană”

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

Cântăreața și iubitul ei, actorul Anghel Damian vor deveni părinți anul viitor. Sarcina artistei a fost dezvăluită în presă înainte ca aceasta să facă anunțul oficial. Prima persoană publică care a ales să o felicite pe tânăra mămică a fost la acea vreme Horia Brenciu.

Artistul a postat pe Facebook un mesaj prin care mărturisea că se bucură pentru cântăreața alături de care a lansat melodia „Dacă ai ști”.

Citeşte și: Cine e Teodor Debu, finalistul lui Denis Roabeș, de la Vocea României 2022. A fost dependent de droguri și alcool în liceu

Ieri, cei doi tineri au organizat petrecerea de dezvăluire a sexului copilului. Ei au lansat un fum de culoare albastră, arătând astfel că în burtică se află un băiețel.

Antrenoarea de la Vocea României a postat clipul cu momentul dezvăluirii pe contul ei de INstagram, împreună cu mențiunea: „De data asta aflați de la noi”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Finala Vocea României 2022, vineri, la PRO TV

În finala de vineri, 23 decembrie, 4 concurenți vor lupta pentru a câștiga titlul de Vocea României 2022. Fiecare va încerca să câștige inimile celor din fața micilor ecrane și ulterior să obțină voturile acestora pentru a-și adjudeca victoria.

Andra Botez, Winael Baldus., Teodor Debu și Iulian Nuncă sunt cei patru finaliști care vor da tot ce au mai bun pentru a putea intra la finalul serii în posesia premiului de 100.000 de euro.

Sursă foto: Facebook / Captură Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter