Theo Rose, primele declarații despre relația cu Anghel Damian

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 august 2022, 14:24

Theo Rose (24 de ani) și Anghel Damian (30 de ani) sunt cel mai nou cuplu monden. Anterior, solista a format timp de mai bine de 4 ani un cuplu cu dansatorul Alex Leonte, nepotul coregrafului Marin Barbu, cunoscut publicului larg drept Nea Mărin. La rândul său, regizorul a format timp de aproximativ 9 ani un cuplu cu actrița Lia Bugnar, care este cu 22 de ani mai în vârstă decât el.

Theo Rose, primele declarații despre relația cu Anghel Damian

După apariția în presă a primelor fotografii în care se sărută cu Anghel, Theo Rose a făcut primele declarații despre noua relație. Solista și actorul s-ar fi apropiat în timpul filmărilor serialului „Clanul”, pe care Damian îl regizează și din distribuția căreia Theo face parte.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu, la un moment dat, că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit”, a declarat Theo Rose.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a mai spus.

„Nu avem nicio problemă. Am trăit ca un om normal. S-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc efectiv în fiecare zi. Nu am vrut deloc să mă fâsâi cu declarații prin presă. Nu am fost pregătită acum. Am considerat că trebuie să spun lucrurile astea la un moment dat, când sunt liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt oamenilor frumos ce s-a întâmplat în viața mea”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Citește și: Raluka iubește din nou. Solista, surprinsă în ipostaze tandre alături de noul iubit

Citește și: Blestemul piesei „Ești iubibilă”, a trupei Taxi. Șase cupluri din videoclip s-au despărțit

„N-am păcat în situația asta. Sunt o fată corectă și am fost și de data asta. Sunt mândră că nimeni nu are cu ce să mă atace în situația asta, deși s-a vrut. (…) Abia aștept să vă spun toată povestea. O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat de ceva timp deja pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta, să trecem prin lucrurile astea. Pare că s-a întâmplat de ieri, dar nu e așa”, a completat.

„Eu simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Sper din suflet ca și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume, el știe mai bine chestia asta. Cred că suntem ok. Am lămurit-o și p-asta. S-a întâmplat că s-a întâmplat”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter