Dovada că Theo Rose și Alex Leonte au rămas în relații bune după despărțire

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 31 august 2022, 13:49

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit în vara anului acesta, după o relație de aproximativ 4 ani. În prezent, solista formează un cuplu cu actorul Anghel Damian, pe care l-a cunoscut la castingul serialului „Clanul”, pe care care Damian îl regizează.

Dovada că Theo Rose și Alex Leonte au rămas în relații bune după despărțire

Theo și Anghel au fost obligați să-și confirme relația după ce paparazzi Cancan i-au surprins pe 29 iulie la plimbare în București, îmbrățișându-se și sărutându-se. Anterior, Anghel a format un cuplu cu actrița Lia Bugnar, care este cu 22 de ani mai în vârstă decât el, și alături de care a scris scenariul serialului „Clanul”, în care Theo joacă unul dintre rolurile principale.

Theo și Alex țin în continuare legătura. Casa de discuri care o impresariază pe artistă a realizat un concurs unde un număr limitat de câștigători pot beneficia de bilete VIP cu acces în culise la concertul de final de sezon al lui Theo Rose, Yny Sebi și Bogdan de la Ploiești.

Pentru a se înscrie, participanții trebuiau să eticheteze într-un comentariu prietenii alături de care își doresc să meargă la concert. În spirit de glumă, Theo l-a etichetat în comentarii pe Alex, stârnind reacții precum: „Eu leșin”; „Împăcare???”; „De ce am senzația că totul a fost pentru promovarea serialului?! Și că voi tot împreună sunteți?!”.

Theo Rose Alex Leonte despărțire

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar încă îi mai leagă ceva. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare

Citește și: Anghel Damian a spus cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care el l-a regizat

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Citește și: Lia Bugnar, primele declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei partener, Anghel Damian

„Ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a transmis Alex Leonte, la începutul lunii august.

Theo Rose, nerăbdătoare să vorbească despre povestea de dragoste dintre ea și Anghel

„Abia aștept să vă spun toată povestea. O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii. Știu că pare nedrept că spun lucrurile așa, doar că ele s-au întâmplat de ceva timp deja pentru noi. Am avut timp să ne obișnuim cu asta, să trecem prin lucrurile astea. Pare că s-a întâmplat de ieri, dar nu e așa”, a declarat Theo Rose în mediul online.

„Eu simt că sunt exact acolo unde trebuie să fiu. Sper din suflet ca și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume, el știe mai bine chestia asta. Cred că suntem ok. Am lămurit-o și p-asta”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter