Teo Trandafir se mărită!

De Adina Radu, pe

Teo Trandafir se marită! Vedeta în vârstă de 43 de ani, se pregăteşte să trăiasca unul dintre cele mai frumoase şi emoţionante evenimente din viaţa ei.
Teo nu a vrut să dezvaluie însă numele celui care îi va deveni soţ, dar spune despre el: „A apărut când nu mă aşteptam, dar când eram mai pregătită ca niciodată pentru întâlnirea asta”.
Întrebată de reporterii Libertatea, daca viitorul său soţ este o persoană cunoscută Teo a spus: „ Mă mărit cu un om alături de care mă văd bătrânind. Şi nu, nu-l “cunoaşteţi”. Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu (şi, de fapt, n-a apărut în general!) şi parcă aş vrea ca lucrurile să mai rămână aşa cât s-o putea, pentru că aşa cred eu că e corect faţă de el, mai ales. Nu e persoană publică şi, dacă m-aş apuca să spun acum câte-n lună şi-n stele despre el, parcă l-aş arunca eu cu mâna mea în văzul lumii, pe nepregătitelea”.
După ce a depăşit problemele de sănătate din 2011, cand a fost supusa unor operaţii extrem de complicate, Teo şi-a recăpătat zâmbetul şi este pregătită pentru noile provocării pe care i le-a rezervat viaţa, alături de fetiţa sa Maia şi de viitorul soţ. Iar urmatoare pare să fie exact nunta care, conform Libertatea, va avea loc într-un loc special amenajat pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media PRO.
Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter