Teo Trandafir: „De Paște nu mănânc niciodată miel”. Ce dietă ține și la ce o ajută fiica ei în bucătărie / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 19:29

Teo Trandafir vrea să petreacă Sărbătorile în liniște, dar nu are planuri pentru o vacanță. Cu toate astea, prezentatoarea de la Kanal D nu poate uita Paștele pe care l-a petrecut la Făgăraș și trăirile încercate atunci când Maia era mai mică.

Vedeta recunoaște că ocolește carnea de miel, pentru că nu îi face bine, și că se menține în formă mâncând puțin. Ba mai mult, nici pofte nu mai are.

Teo Trandafir a făcut mai multe dezvăluiri pentru UNICA.RO despre această perioadă specială pe care o traversăm, despre relația pe care o are cu fiica Maia și talentele ei, despre dieta pe care o ține, despre oameni și dezamăgiri.

Cum petrece Teo Trandafir Paștele

Teo, unde vei face Paștele? Vorbim și de o vacanță?

Probabil voi avea câteva zile libere, dar nu atât de multe încât să îmi pregătesc o vacanță în afara țării. Nu am făcut încă planuri, dar voi petrece sărbătorile Pascale undeva în România.

Maia va fi cu tine sau preferă să petreacă alături de prietenii ei?

Nu am discutat programul. Dacă vom reuși să ne sincronizăm, cu siguranță o să fim împreună.

Citeşte și: Teo Trandafir, relație specială cu fiica ei: “Orice mamă, deși pretinde că este pregătită, are un moment de șoc” / Exclusiv

Teo Trandafir: „Am renunțat la ideea de a avea pofte”

Ai slăbit foarte mult. Care ar fi regulile pe care cineva ar trebui să le respecte ca să arate ca tine? E ceva ce nu vei gusta de Paște?

Este atât de simplu încât mă întreb de ce nu face acest lucru mai multă lume. Mănânc foarte puțin, doar când este nevoie, și am renunțat la ideea de a avea pofte. Neavând pofte nici nu mă tentează mare lucru. De Paște nu mănânc niciodată miel. Am încercat odată de dragul cuiva și nu mi-a fost bine. Este o experiență pe care nu o să o repet.

Vezi aici cum se prepară PASCĂ FĂRĂ ALUAT DUPĂ REȚETA LUI TEO TRANDAFIR

Ce îți iese cel mai bine atunci când gătești de Paște? Gătește și Maia?

Eu nu gătesc foarte mult în general, nici de Sărbători, dar de Paște fac celebra deja pască fără blat. Maia dacă poate să mă ajute o face cu siguranță, mai ales că, în ultima vreme, s-a mai specializat. Sunt convinsă că o să găsească ceva de făcut.

Vedeta Kanal D, despre Paștele la Făgăraș

Care e cea mai frumoasă amintire pe care o ai de Sărbători?

Îmi aduc aminte că eram la Făgăraș, de Paște, și acolo este obiceiul să înconjori biserica de trei ori. Eram cu Maia, am luat-o în spate și a fost o experiență pentru amândouă, chiar dacă, pentru mine, un pic chinuitoare, pentru că nu era chiar atât de mică. Dar mi s-a părut foarte important că am făcut asta împreună, am simțit că s-a schimbat ceva.

Teo Trandafir, despre Bursucu’ și Mihai Mitoșeru

Acum ai emisiune în weekend, îți lipsesc emisiunile zilnice, în direct?

Faptul că este vorba despre un format cu totul nou pe care nu l-am mai făcut până acum, mult mai dinamic, încă nu îmi este dor de emisiunile zilnice în direct. După ce mă voi obișnui cu acest format o să am timp să mă gândesc și la asta.

Bursucu’ sau Mihai Mitoșeru? Care ar fi cel mai bun coleg de prezentare, din toate punctele de vedere, dacă ar trebui să alegi un singur nume?

Fiecare dintre ei are cu siguranță meritele, talentele și abilitățile lui de a realiza emisiuni de televiziune.  Îmi sunt dragi amândoi și m-aș feri de catalogări de acest gen.

Cel mai greu moment pe care l-ai trăit în ultimii ani?

În ultimii ani cred că cel mai greu moment nu numai pentru mine, ci pentru noi toți a fost pandemia. Eu am fost o norocoasă, pentru că am putut munci în acea perioadă, iar asta m-a ajutat foarte mult să nu resimt presiunea necunoscutului.

Vezi aici cum se prepară Pască fără aluat. Cea mai simplă și rapidă rețetă a Iulianei Tudor. „E foarte gustoasă!”

Ce te dezamăgește în România?

O să dezamăgesc, dar eu nu gândesc așa. Țara asta, într-un fel sau altul, va ajunge unde trebuie să ajungă. Ar trebui să fim obiectivi și să aruncăm un ochi și în afară țării și să vedem că nicăieri în lume lucrurile nu sunt roz.

Aș vrea să ne istorisești o întâmplare care ți-a schimbat viața, dar pe care nu a auzit-o nimeni până astăzi

Nu este vorba despre întâmplări neapărat, cât despre oameni. Au fost oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieții și pe care am dorit să îi urmez și am făcut în așa fel încât să fiu demnă de încrederea lor. Și nu vorbim de oameni cunoscuți publicului larg. Am prieteni care de obicei îmi schimbă perspectivă, pentru că le povestesc niște lucruri și ei îmi arată că nu am neapărat dreptate.

Teo Trandafir:  “Am făcut armata și asta m-a ajutat”

Care ar fi episodul care te-a încercat cel mai mult, dar te-a făcut omul care ești azi?

Faptul că am făcut armata și asta m-a ajutat în ciuda faptului că la acel moment nu îmi plăcea deloc. Am învățat foarte multe lucruri atunci; disciplina, faptul că există posibilitatea să nu poți spune Nu!, mai ales că era pe vremea comunismului, și m-am mai domolit. Chiar eram la o vârstă la care aveam nevoie să fiu domolită.

„Maia desenează absolut spectaculos”

 Către ce domeniu vrea Maia să se îndrepte?

Asta este o întrebare care ar trebui să îi fie adresată. Are abilități în toate aspectele. Desenează absolut spectaculos și dacă aș putea să o sfătuiesc i-aș spune să meargă către artă. În același timp, trebuie văzut ce o face fericită. Pe mine viața m-a învățat că nu neapărat lucrurile pe care ni le propunem ne fac fericiți pe termen lung. Eu nu am profesat în profesia de filolog, dar m-a ajutat foarte mult să mă fac înțeleasă.

S-a întâmplat, de curând, să rupi legătura cu un om la care țineai fără să ai regrete?

De curând nu, dar de-a lungul vieții mele cu siguranță da, cu toții am pățit asta. Acum am învățat să aleg mai prudent. La acel moment m-am gândit foarte bine ce mă deranjează și de ce am luat decizia.

Cum îți restabilesti echilibrul după o dezamăgire?

Încerc să uit, am învăț acest lucru și să nu mă mai gândesc la acea dezamăgire. Oricum nu pot face nimic și am o regulă; dacă ceva nu poate fi schimbat, las-o așa!

 Ce îți dorești și nu s-a întâmplat până acum?

Nu mă gândesc la ce nu s-a întâmplat. Aștept de la fiecare zi ce are ea mai bun pentru mine și ce merit. Dacă primeșți ce nu meriți nu știi să apreciezi.

„Mi-ar plăcea foarte mult să beau o cafea cu George Clooney, pentru că, fără să știe, a însemnat foarte mult în viața mea”

Care ar fi bărbatul acea celebru de la care nu ai refuză niciodată o invitație la cafea?

Mi-ar plăcea foarte mult să beau o cafea cu George Clooney, pentru că, fără să știe, a însemnat foarte mult în viața mea. A fost primul nume pe care mi l-am adus aminte la Viena, după ce am suferit o amnezie. Nu îmi aminteam de mine nimic și, la un moment dat, mi-a trecut prin minte numele și fața lui. Din clipă aia mi-am spus că trebuie să fiu calmă, lucrurile se vor rezolva și, dacă mi-am adus aminte asta, vor veni și celelalte amintiri.

Care ar fi formatul de televiziune pe care ți-l dorești, dar pe care nu l-ai avut până acum?

Big Brother! Nu știu dacă aș fi putut să îl duc până la capăt, pentru că în perioada respectivă am plâns foarte mult, am suferit pentru fiecare om eliminat. I-am cunoscut pe toți am și rămas prietena lui Ernest, cu care sunt și colegă acum, și cu Mumu.

Foto: Pr, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter