Teo Trandafir și Maia, regulile alimentare cu care își mențin silueta: „Este un preparat care necesită efort minim”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2023, 17:50

Și-a tăiat stomacul și a slăbit câteva kilograme bune, dar de atunci reușește să se mențină într-un mod spectaculos și să aibă silueta mult visată. Teo Trandafir recunoaște că noul ei look se bazează pe câteva reguli simple: nu abuzează și merge pe un stil de viață sănătos, iar Maia, fiica ei, îi urmează exemplul.

Prezentatoarea de la Kanal D crede că totul ține de cumpătare și de felul în care combini alimentele.

Teo Trandafir: “Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem”

“Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu îl fac și la care nu folosesc făină, ci pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat care necesită efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider”, spune Teo Trandafir pentru Ciao.ro.

Teo Trandafir: „Fac mișcare și respect orele de odihnă”

Vedeta de la Kanal D nu este adepta unui regim strict. Teo are convingerea că mișcarea, odihna și cumpătarea sunt esențiale.

“Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, mai spune ea.

Teo Trandafir: “Beau o cantitate impresionată de apă”

Teo Trandafir încearcă zilnic activități noi și reușește să țină departe monotonia.  “Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă. 

Încerc zilnic să am alte preocupări, mă uit la diverse materiale, citesc ascult muzică, podcasturi, scriu. Creez un dinamism prin diversificarea activităților care „rup” rutina și mă mențin alertă pe întreg parcursul zilei”.

De ce nu poartă Teo Trandafir tocuri

Prezentatoarea are un motiv bine întemeiat pentru care nu poartă pantofi cu toc.

„Vreau să vă spun de ce port bocanci, pentru că am înnebunit dând explicații tuturor cucoanelor care mă vor pe stiletto, așa că voi fi și eu la fel de contondentă. Port bocanci pentru că așa vreau, pentru că este conform legii, pentru că nu mă împiedică nimeni să fac asta.

La un moment dat, și ăsta este chiar ultimul motiv, în timpul perioadei de izolare, am făcut curăţenie şi am reuşit să cad pe scări, distrugându-mi o articulaţie. Asta nu interesează pe nimeni, oamenii sunt mult prea preocupaţi să mă înjure pentru bocanci, decât să mă întrebe ‘s-a întâmplat ceva de nu mai poţi purta toc?’. Nu interesează pe nimeni… pe ei îi interesează să te îmbraci cum vor ei”, a spus Teo Trandafir pe o rețea de socializare.

Foto: Pr, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter