Teo Trandafir: „Am mare grijă să nu îl supăr pe Pancri”

De Libertatea.ro, pe

Operată în februarie 2011, în Austria, de pancreatită, Teo Trandafir (45 de ani) a renăscut, după ce a învins boala, iar medicii îi dădeau mici şanse de supravieţuire.
Vedeta care „va redebuta” azi la TV, cu „Teo Show”, emisiune ce va fi difuzată de luni până vineri, începând cu ora 16.45, la Kanal D, a mărturisit într-un interviu acordat ziarului Libertatea că-şi face foarte des analizele şi că evită orice exces. Totodată, ea a vorbit şi despre fiica sa şi despre căsnicia ratată cu Constantin Iosef.
Libertatea: Ce vă aşteptaţi de la noul proiect? Ce credeţi că le puteţi oferi telespectatorilor şi ce aţi putea aduce în plus faţă de ceilalţi competitori?
Teo Trandafir: De-a lungul timpului, am auzit nenumărate voci care spuneau că s-au săturat de subiectele tratate până acum. Departe de noi gândul că subiectele tratate de colegii noştri, până acum, au o calitate discutabilă. Noi o să încercăm o variantă, o alternativă, o să facem în aşa fel încât să propunem lucruri pozitive. Vom arăta oameni care au ceva de spus, care au realizat nişte lucruri, care au plecat de jos şi au ajuns sus, oameni cărora cei din jur nu le dădeau nici o şansă şi care totuşi au reuşit. Atâta vreme cât ei au putut, o să putem şi noi, împreună.
Citeşte interviul integral pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter