Teo Trandafir, părăsită de colegii de echipă. Cum a reacționat vedeta când s-a văzut singură în platou

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 09 februarie 2023, 13:01

A făcut multe farse invitaților pe care i-a avut în show-urile ei de-a lungul anilor, dar acum a fost luată și ea prin surprindere de colegii de echipă. Recent, aflată la filmări, Teo Trandafir a avut parte de o farsă de zilei mari, iar vinovații au fost cei cu care lucrează zi de zi.

Prezentatoarea s-a trezit singură în platou și a intrat în panică. Teo și-a căutat colegii, pentru că habar nu avea ce i se pregătește, dar finalul a fost unul emoționant.

Teo Trandafir, victima unei farse

Prezentă, ca întotdeauna la timp, pentru filmare, aceasta s-a trezit în platoul pustiu. Nici urmă de colegi. Nimeni nu părea să fie prezent, de la cameramani, regizor de platou, sunetiști, reporteri și până la producătorii emisiunii; cu toții erau de negăsit. Contrariată, Teo a încercat să își dea seama ce se petrece.

“La început, nu mi-am dat seama ce se întâmplă pentru că întotdeauna sunt prima în platou. Însă când am văzut că trec 5 minute și nu vine nimeni, niciun operator, că nu răspunde nimeni în Regie, nu vine nimeni să aprindă luminile… am intrat puțin în panică, trebuie să recunosc. Am început să strig: ‘Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?’; ei probabil erau leșinați de râs pe sub birouri, pentru că nu sufla nimeni niciun cuvnt. Toți erau adunați claie peste grămadă în Regie și se uitau la mine cum mă agit. Dar, Slava Cerului, la un moment dat s-a rezolvat!” a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir: “Inițial, am vrut să îi strâng de gât”

Deznodământul a fost unul cu final fericit, iar după momentele de năuceală totală, Teo Trandafir a izbucnit în râs. Colegii au intrat în platou și au îmbrățișat-o, iar Teo a aflat că totul a fost o farsă.

 “Inițial, am vrut să îi strâng de gât, dar m-am gândit că am nevoie de ei, că sunt prietenii mei și îi iubesc. Așa că i-am îmbrățișat. Să ne mai distrăm și noi, ce Dumnezeu!”, a mai povestit amuzată Teo. 

Teo Trandafir, emisiuni cu Bursucu’ și cu Mitoșeru, și profesoara lui Rifai

Teo Trandafir a prezentat în trecut emisiuni la Kanal D împreună cu Bursucu’, apoi cu Mitoșeru. Acum poate fi văzută la Teo Show sâmbătă și duminica.

Teo Trandafir a recunoscut atunci când a fost prezentă  în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D că i-a fost profesoară. “Noi ne ştim de nişte ani, eu i-am fost profesor la şcoala de televiziune şi să îţi iei un fost profesor la întrebări parcă nu îţi este la îndemână… De ce să nu recunosc că am trăit vreo câţiva ani buni foarte intens. Oamenii care trăiesc astfel au lucruri de spus”, mărturisea Teo Trandafir.

Foto: Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter