Teo Trandafir, foarte fericită de Paşte. Vezi de ce!

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Greu încercată în ultima perioadă, vedeta Pro TV Teo Trandafir pare că, în sfârşit, şi-a găsit liniştea.
Ultimele săptămâni au fost pline pentru ea, mai ales că declară foarte fericită că şi-a găsit în sfârit iubirea. „O să petrec Paştele în familie. Le doresc tuturor tot ce îmi doresc mie. E o sărbătoare întreagă, frumoasă, neumbrită.”, a declarat Teo Trandafir, miercuri seară în cadrul unei emisiuni TV.

Să vedem în continuare care sunt 5 motive care o fac pe vedetă să radieze în prag de sărbători!

1. Şi-a găsit jumătatea

După o perioadă în care viaţa sentimentală a vedetei a fost lăsată pe planul doi, carismatica vedetă şi-a găsit până la urmă marea iubire. Este vorba despre Iosif Constantin, un fost rugbyst, pasionat de table şi şah şi îndrăgostit iremediabil de muzica Paulei Seling, informează Libertatea.ro. Bărbatul trăieşte în Franţa şi a fost căsătorit cu Cerasela Hordobeţiu, fostă patinatoare de performanţă.

„Este adevărat că urmează să mă mărit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit pînă acum şi cred că Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca să înţeleg că, dacă îţi înveţi lecţia, toate căile ţi se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru că el nu schimbă nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine întâlnirea şi eventimentul în sine au reprezentat şi reprezintă în continuare adevărate revelaţii. Sunt sigură că cei care vor afla îmi vor împărtăşi bucuria şi vor înţelege de ce nu vrem să facem din asta un eveniment de presă. Sunt foarte mândră de partenerul meu, dar el este o persoană privată pe care nu aş vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment”, a declarat Teo Trandafir, citată de Mediafax.

2. Maia l-a accepta pe iubitul ei

Ce poate fi mai important pentru o mamă decât fericirea copilului ei. Ei bine, acest lucru se verifică şi în cazul lui Teo, mai ales că relaţia dintre ea şi micuţa Maia s-a sudat şi mai tare din momentul în care au fost în pericol să se despartă definitiv. „Eu simt pentru tine mami o dragoste care nu se poate termina niciodată. Eu simt o legătură, ştiam că mă doreşti, am venit la tine special să fim împreună”, acesta a fost unul dintre mesajele pe care Maia i le-a transmis mamei sale la puţin timp după revenirea acesteia de la Viena. De teamă să nu să dezechilibreze relaţia pe care o are cu Maia, Teo Trandafir nu a luat decizia de a-i reface viaţa înainte să audă şi părerea copilei. Apropiaţii cuplului spun că micuţa l-a acceptat imediat pe iubitul mamei sale în viaţa lor.

3. Copiii iubitului au acceptat, la rândul lor, situaţia

Dovadă stau imaginile surprinse de paparazzi zilele trecute. Săptămâna aceasta, Iosif Constantin a venit în România alături de cei doi băieţi pe care-i are din relaţia trecută. Apropierea dintre ei şi viitoare lor surioară este cât se poate de evidentă şi vine ca o încununare a dorinţelor pe care le avea, cel mai probabil, mama Teo Trandafir.

4. A uitat de problemele de sănătate

Viaţa lui Teo Trandafir a fost pusă, serios în pericol, la începutul anului 2010. Vedeta a fost diagnosticată cu pancreatită cronică şi operată în repetate rânduri la Viena. Ce a urmat a fost un coşmar atât pentru ea, cât şi pentru familia ei care nu ştia exact dacă o să se mai întoarcă în România vie. Lucrurile pe care vedeta le povesteşte despre perioada respectivă sunt absolut tulburătoare. „Este un an de la prima operaţie, au mai fost între timp, după câte am aflat de la şeful Clinicii AKH din Viena, au mai fost încă 3, nu 2, aşa cum ştiam eu. Deci au fost 4 operaţii una după alta, dupa care la sfârşitul lui septembrie – începutul lui octombrie a mai fost încă una pentru că am făcut o eventraţie. (…) M-am dus din nou la Viena, am semnat altă anestezie generală, alta trezire, alt învăţat de mers. Am învăţat să merg în ultimul an de 5 ori! M-am cam săturat sinceră să fiu ca pentru mine mersul pe picioare să fie o performanţă fizică de neegalat. Dar, mă rog, o luăm de la început de câte ori este nevoie„, mărturisea Teo Trandafir, la începutul acestui an.

5. A revenit la televiziunea care a consacrat-o

Provocarea profesională pe care a primit-o după episodul dramatic de la Viena este iarăşi o bucurie maximă pentru vedeta Teo de această dată. De câteva luni, vedeta s-a întors în familia Pro cu un rol pe care îl interpretează în serialul „Pariu cu viaţa”. „La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din ‘Pariu cu viaţa’ mi se potriveşte foarte bine, ăsta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este că, la jumătatea vieţii mele, să descopăr că pot fi şi altcineva”, povestea vedeta, citată de EVZ.ro, imediat după ce a început lucrul la serial.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter