Teo Trandafir, despre a treia căsătorie: „În ecuația asta…”

De Unica.ro, pe

Recent, într-un interviu pentru Click!, Teo Trandafir (53 de ani) a vorbit despre a treia căsătorie. Între anii 1990 și 1996, prezentatoarea TV a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir, iar, în anul 2012, aceasta s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Constantin Iosef.

Teo Trandafir, despre a treia căsătorie: „În ecuația asta…”

Al doilea mariaj a durat doar 6 luni, potrivit Click!. Prezentatoarea TV a mărturisit că instalarea autorității în relația de cuplu a fost cea care a făcut-o să ia de fiecare dată decizia de a divorța. A admis că este o fire care iubește libertatea și care nu agreează impunerea de restricții într-o relație.

„Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odată instalată autoritatea, eu nu mai rezist”, a declarat prezentatoarea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu îmi place să fiu singură în sensul ăla. (…) Să fie independent, să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă”, a mai spus atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Mircea Badea: „O să spun asta, deși sunt convinsă că nu o să-i placă”

Cum a luat Teo Trandafir decizia de a adopta la 36 de ani: „Nu eram căsătorită”

Cum a decurs întâlnirea dintre Teo Trandafir și iubitul fiicei sale Maia: „Tremura din toate alea”

„Eu sunt un om care trăiește iubind și din iubit. Îmi permit să sper că anul viitor îmi va aduce iubire liniștită și în pace. (…) Am învățat în timp să nu judec anii, ci perioadele. Sunt doar perioade. Consider că trecerea anului nu reprezintă, neapărat, o bornă kilometrică, nu putem așa”, a mai declarat Teo Trandafir recent, pentru Click!.

„Am avut în 2021 perioade frumoase și mai puțin frumoase, ca toată lumea. În 2022 îmi doresc să fie liniște în capul meu, să înțeleg, să iert, să trec peste lucrurile care m-au nemulțumit în anii precedenți. Sunt anumite lucruri care, desigur, s-au acumulat. Îmi doresc să devin un om mai bun”, a completat.

Întrebată dacă se mai vede îmbrăcând rochia de mireasă, prezentatoarea TV a mai spus: „În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu. Nu pot să văd lucruri care nu se vor întâmpla, ca după aceea să fiu dezamăgită. Dacă Dumnezeu vrea, probabil se va întâmpla”.

Prezentatoarea TV a devenit mamă la 36 de ani, când a adoptat-o pe fiica ei, Maia (17 ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter