Tatăl lui Teo Trandafir: «Mă trec fiori reci!»

De Libertatea.ro, pe

Teo Trandafir (45 de ani) nu a avut parte de o viaţă sentimentală liniştită. După o căsnicie eşuată cu pilotul Alexandru Trandafir şi o alta, şi mai scurtă, de doar cinci luni cu fostul rugbyst Constantin Iosef, vedeta îşi cam luase gândul de la dragoste. Totuşi, de două luni, inima ei bate din nou cu putere.
 
Vestitul bucătar italian Antonio Passarelli (55 de ani) este un bărbat bun de pus la rană. Citit, isteţ şi cu un simţ al umorului foarte dezvoltat, bărbatului nici că i-a fost greu să o cucerească pe Teo Trandafir.
Cei doi, care sunt şi colegi de platou, la emisiunea „Teo show” (Kanal D), au ascuns o vreme că formează un cuplu, însă, în ultimele zile, au fost surprinşi adesea în ipostaze care le trădează sentimentele aprinse.
Se sărută în public, se ţin de mână, iar apropiaţii lor susţin că pe Litoral împart aceeaşi cameră. Teo este la zi cu trecutul deloc ortodox al lui Antonio, cu atât mai mult, cu cât el n-a ascuns niciodată că s-a născut în cea mai însângerată zonă a Italiei, în Calabria, că provine dintr- o familie de mafioţi şi că, după ce a încercat să spargă o bancă, din teribilism, a ajuns la şcoala de corecţie.
Citeşte mai multe despre noua iubire a lui Teo Trandafir, pe Libertatea.ro.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter