Soția actorului Alexander Ludwing din serialul „Vikings”, a treia sarcină pierdută

De Adelina Duinea, pe

Soția actorului Alexander Ludwig, Lauren, a pierdut a treia sarcină. Cuplul este căsătorit din decembrie 2020.

Soția actorului Alexander Ludwing din serialul „Vikings”, a treia sarcină pierdută

„M-am gândit și răzgândit dacă să postez ceva despre asta. Am decis că trebuie să spunem mai des adevărul. Săptămâna trecută, eu și Alexander am suferit o a treia pierdere de sarcină”, a scris Lauren în mediul online.

„Am decis că vreau să împărtășesc asta pentru că nu cred că este ceva rușinos. Vreau să-i ajut pe ceilalți să realizeze cât de frecvente sunt pierderile de sarcină și că nu sunt ceva de care să-ți fie rușine. Trecând prin asta am realizat că nu sunt singură. Sunt atât de comune, dar simt că nu sunt suficient de discutate. Dacă mai mulți dintre noi am vorbi despre lucrurile astea, poate ne-am simți mai puțin singuri sau vinovați. Informația este putere și vreau să împărtășesc mai mult din ea”, a mai scris tânăra.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kate Bosworth și Justin Long și-au confirmat relația. Actrița a divorțat de fostul soț în august 2021

Cine este noul iubit al actriței Charlize Theron. Bărbatul a format în trecut un cuplu cu Halle Berry

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Lauren a încheiat precizând că „pierderile de sarcină vor fi pentru totdeauna o parte a poveștii lor”, reiterând că speră ca, prin experiența ei, să facă măcar o singură persoană să nu se simtă singură.

„Sunt atât de mândru că-mi ești soție. Mă uimești în fiecare zi cu determinarea, puterea și iubirea ta pentru viață. O să trecem peste asta, draga mea”, a comentat Alexander.

Ulterior, actorul a republicat postarea lui Lauren pe propriul cont de Instagram cu mesajul: „Puterea acestei femei mă uimește. Te iubesc, Lauren. Rezistența ta este unul dintre multele motive pentru care te iubesc. Oricâte obstacole vom mai întâmpina, le vom depăși. Pentru toți ceilalți, nu sunteți singuri. Este mult mai normal decât credeam”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter