Solista Halsey, diagnosticată cu 4 sindroame

De Adelina Duinea, pe

Solista Halsey (27 de ani) și iubitul ei, scenaristul Alev Aydin (38 de ani), au devenit părinții unui fiu, Ender Ridley Aydin, pe 14 iulie 2021. Recent, cântăreața a dezvăluit că se luptă cu mai multe probleme de sănătate.

Solista Halsey, diagnosticată cu 4 sindroame

„Evident, starea mea de sănătate a suferit schimbări de când am rămas însărcinată și după naștere. M-am îmbolnăvit foarte, foarte, foarte tare. Am fost spitalizată de câteva ori pentru anafilaxie (n.red.: reacție alergică severă care survine brusc și poate cauza moartea) și am mai avut și altele”, a explicat artista.

După numeroase analize, Halsey a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren, sindromul de activare a celulelor mastocitare și sindromul tahicardiei posturale ortostatice (POTS).

Sindromul Ehlers-Danlos include un grup de tulburări ereditare care afectează pielea, articulațiile și pereții vaselor de sânge. Sindromul Sjogren este o boală cronică autoimună în care glandele care secretă fluide (ex.: glandele salivare sau lacrimale) sunt atacate și distruse de către propriul sistem imunitar. Sindromul de activare a mastocitelor include cazuri repetate de anafilaxie, iar POTS este o tulburare de circulație a sângelui.

„Am căutat rădăcina acestor probleme, care ar putea fi o boală autoimună. Știu că am avut probleme cu imunitatea, în special având endometrioză”, a mai declarat Halsey.

În anul 2018, Halsey a dezvăluit că și-a înghețat ovulele din cauza endometriozei, afecțiune dureroasă care poate duce la infertilitate. Țesutul care se află în mod normal în uter, în cazul acestei afecțiuni, crește și în afara lui.

„Urmez un tratament. Sunt foarte nerăbdătoare și încrezătoare că voi reuși să susțin turneul «Love and Power» într-o manieră sănătoasă și dând tot ce am mai bun pentru voi. Sunt aici și sunt pregătită. Turneul va fi nebun”, a mai declarat solista.

Halsey a pierdut o sarcină în timpul unui concert din 2015

„Când am început turneele, concertele și călătoriile, stresul și oboseala au început să intensifice simptomele endometriozei. M-am simțit eliberată (n.red.: când a fost diagnosticată) știind că nu era ceva ce inventasem eu. Nu eram sensibilă, nu era totul doar în capul meu”, mai povestea artista în 2018.

„A fost trist, în același timp, pentru că știam că urmează să trăiesc cu afecțiunea asta pentru tot restul vieții”, a completat. La doar câteva luni de la diagnostic, Halsey a aflat că era însărcinată. Artista a pierdut acea sarcină pe scenă, în timpul unui concert.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter