Secretul ducesei Kate Middleton pentru un ten perfect și un păr superb

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 14:43

Kate Middleton (39 de ani) este un exemplu de frumusețe, rafinament și eleganță pentru orice femeie. Ducesa de Cambridge are și ea anumite trucuri de înfrumusețare care o ajută să arate mereu impecabil.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Poate vă gândiți că, fiind membră a familiei regale britanice folosește la fel de fel de tratemente costisitoare pentru a-și îngriji tenul și părul, dar nu este nicidecum așa. Kate Middleton își răsfață tenul și părul cu un produs accesibil oricui, ce se găsește în orice plafar – uleiul de măceșe.

Uleiul de măceșe o sursă puternică de antioxidanți, deoarece conține cantității mari de vitamina A, vitamina C si vitamina E. Vitamina C stimulează producția de colagen, combate efectele radicalilor liberi și are un efect de anti-îmbătrânire la nivelul pielii.

Citește și: Uleiul de măceşe, elixir de frumuseţe

Uleiul de măceșe are proprietățile de a trata pielea, de a o hidrata, de a restabili pH-ul optim al pielii și de a-i oferi strălucire. În plus, uleiul de măceșe reglează secreția de sebum de la nivelul pielii, ajutând la prevenirea acneei.

Acest produs are beneficii și pentru îngrijirea părului, prevenind căderea podoabei capilare, oferindu-i strălucire și combătând mătreața.

Citeşte şi: Secretul incredibil al lui Kate Middleton pentru a purta tocuri toată ziua fără să o doară picioarele

Important de știut este că uleiul de măceșe nu se recomandă persoanelor care au probleme cu coagularea sângelui, deoarece unele substanțe din compoziția lui pot crește riscul de sângerări.

“Kate folosește ulei de măceșe în rutina zilnică de îngrijire. Pur și simplu adoră efectele sale asupra pielii ei. Mama ei, Carol Middleton îț folosește și ea”, a spus o sursă apropiată ducesei de Cambridge, potrivit presei internaționale.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter