Post Malone va deveni tată pentru prima oară: „Sunt mai fericit decât am fost vreodată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 octombrie 2022, 16:23

Post Malone a anunțat că va deveni tată pentru prima oară. Artistul american nu a dezvăluit cine este mama copilului lui.

Post Malone, în vârstă de 26 de ani, va deveni tată pentru prima oară. Până acum, rapperul, pe numele său real Austin Richard Post, nu a dezvăluit identitatea iubitei lui.

Sunt entuziasmat pentru acest nou capitol din viața mea. Sunt mai fericit decât am fost vreodată și am fost trist de când mă știu. Este timpul să am grijă de corpul meu, familia mea și prieteni mei și să răspândim cât mai multă iubire putem în fiecare zi, a declarat artistul, potrivit TMZ.

Citește și: Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Prima seară pe Insula Iubirii s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

Cele mai nereușite ținute de la Gala Met 2022

Post Malone a sărbătorit cu iubita, familia și prietenii vestea că va deveni tătic

Potrivit sursei citate, Post Malone și iubita lui, au sărbătorit minunata veste cu o petrecere privată pentru prieteni și familie în sudul Californiei în weekend-ul care a trecut.

În ceea ce privește iubita artistului, se pare că aceasta nu face parte din lumea showbizz-ului, iar cei doi și-au construit relația de cuplu într-un mod extrem de discret.

Post Malone s-a lansat ca artist independent în 2013, iar în doar câțiva ani a devenit unul dintre cei mai bine vânduți artiști din industria muzicală. A primit, de asemenea, numeroase premii.

Artistul a reușit chiar și performanța de a avea 9 piese în Top 20 Billboard, în același timp. Recordul precedent era deținut de trupa Beatles, care din 11 aprilie 1964 și până în 18 aprilie 1964 au avut 6 piese în același timp, în top 20.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter