Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima fotografie cu fiica lor

De Adelina Duinea, pe

Nick Jonas (29 de ani) și Priyanka Chopra (39 de ani) au devenit părinții unei fiice, Malti Marie Chopra Jonas, la începutul anului 2022. Malti s-a născut prin intermediul unei mame-surogat.

Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima fotografie cu fiica lor

În fiecare an, în a doua zi de duminică din mai, americanii sărbătoresc Ziua Mamei. Cu ocazia acestei sărbători, Nick și Priyanka au publicat prima imagine cu fiica lor.

„De data aceasta, de Ziua Mamei nu putem să nu reflectăm asupra ultimelor luni și a caruselului în care ne-am aflat, știind că mulți alți oameni au avut aceeași experiență. După mai bine de 100 de zile la terapie intensivă neonatală, fetița noastră este în sfârșit acasă”, a scris Priyanka Chopra pe Instagram.

„Fiecare familie este unică și cere un anume nivel de credință și, deși ultimele noastre luni au fost o provocare, ne este clar, în retrospectivă, cât de prețios și perfect este fiecare moment. Suntem extrem de bucuroși că fetița noastră este în sfârșit acasă și vrem să mulțumim fiecărui doctor, asistent și specialist care ne-a fost alături la fiecare pas”, a continuat.

„Următorul capitol din viețile noastre începe acum, iar bebelușul nostru este cel mai tare. Mami și tati te iubesc! (…) De asemenea, nu mi-aș fi dorit să trăiesc asta cu nimeni altcineva. Îți mulțumesc că m-ai făcut mamă, Nick. Te iubesc!”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

Nick a publicat același mesaj, cu încheierea: „La mulți ani incredibilei mele soții, Priyanka, de prima ei Zi a Mamei. Iubire, mă inspiră felul în care ți-ai asumat acest nou rol cu ușurință și determinare. Sunt atât de recunoscător să fac această călătorie cu tine. Deja ești o mamă incredibilă. Zi a Mamei fericită! Te iubesc!”.

Între actori este o diferență de vârstă de 10 ani.

„Oamenii ne-au judecat aspru și încă ne judecă pentru asta. Mie mi se pare incredibil. Când e invers, adică bărbatul este mai în vârstă, nimănui nu-i pasă, ba oamenilor chiar le place”, declara Priyanka în iunie 2019, pentru InStyle. „Diferența de vârstă nu-i afectează în niciun fel”, mai declara o sursă apropiată perechii în iulie 2018, pentru People.

„De fapt, lui Nick îi place să fie cu o femeie mai în vârstă. Priyanka este și mai atrăgătoare pentru el, din acest punct de vedere. Nick a fost mereu foarte matur pentru vârsta lui”, a mai adăugat sursa. Înaintea relației cu Priyanka, Nick ar fi flirtat cu actrițele Kate Hudson, care este cu 13 ani mai în vârstă decât el, și Jenna Dewan, care este cu 12 ani mai în vârstă decât el.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter