Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 13:15

Nick Jonas (29 de ani) și Priyanka Chopra (39 de ani) au fost distribuiți în cel mai important rol din viața lor, acela de părinți. Cuplul a dezvăluit că primul lor copil s-a născut prin intermediul unei mame-surogat. În decembrie 2021, Nick și Priyanka au aniversat 3 ani de mariaj. În aceeași lună, cuplul a declarat că-și dorește să-și extindă familia.

Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți

Pe 21 ianuarie 2022, perechea a publicat următorul mesaj în mediul online: „Suntem extrem de bucuroși să confirmăm că am devenit părinți prin intermediul unei mame-surogat. Vă cerem respectuos intimitate în aceste momente speciale în care ne focusăm atenția către familia noastră”.

„Familia este o parte importantă a vieții mele. Întotdeauna am avut acest vis (n.red.: să-și întemeieze propria familie)”, declara Priyanka în ianuarie 2021, pentru E! News. Un an mai târziu, în ianuarie 2022, actrița mai spunea pentru Vanity Fair: „Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, când se va întâmpla, se va întâmpla (n.red.: să devină mamă)”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

Lisa Bonet și Jason Momoa s-au despărțit după o relație de 16 ani

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

În același interviu, întrebată dacă ea și Nick ar fi dispuși să-și încetinească ascensiunea profesională pentru a crește un copil, actrița a completat: „Sunt ok cu asta. Amândoi suntem ok cu asta!”. Între actori este o diferență de vârstă de 10 ani.

„Oamenii ne-au judecat aspru și încă ne judecă pentru asta. Mie mi se pare incredibil. Când e invers, adică bărbatul este mai în vârstă, nimănui nu-i pasă, ba oamenilor chiar le place”, declara Priyanka în iunie 2019, pentru InStyle. „Diferența de vârstă nu-i afectează în niciun fel”, mai declara o sursă apropiată perechii în iulie 2018, pentru People.

„De fapt, lui Nick îi place să fie cu o femeie mai în vârstă. Priyanka este și mai atrăgătoare pentru el, din acest punct de vedere. Nick a fost mereu foarte matur pentru vârsta lui”, a mai adăugat sursa. Înaintea relației cu Priyanka, Nick ar fi flirtat cu actrițele Kate Hudson, care este cu 13 ani mai în vârstă decât el, și Jenna Dewan, care este cu 12 ani mai în vârstă decât el.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter