Nick Cannon, tată pentru a opta oară

De Unica.ro, pe

Comediantul Nick Cannon (41 de ani) va deveni din nou tată. Mezinul comediantului, Zen Scott Cannon, s-a stins din viață la vârsta de doar 5 luni, în decembrie 2021.

Nick Cannon, tată pentru a opta oară

Născut pe 23 iunie 2021, Zen, fiul actorului cu modelul Alyssa Scott (28 de ani), era cu doar 9 zile mai mic decât frații lui vitregi, gemenii Zilion și Zion Scott Cannon (8 luni), din relația actorului cu DJ-ul Abby De La Rosa (30 de ani). Nick, Alyssa și Zen au petrecut ultimele momente în 3 în California, SUA. Actorul și-a ținut pentru ultima oară fiul în brațe pe 5 decembrie 2021.

Problemele de sănătate ale lui Zen au fost depistate la 2 luni. Inițial, s-a crezut că era vorba despre o infecție a sinusurilor. În capul bebelușului se acumula lichid, fiind necesară o operație de urgență.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiul lui Hugh Hefner, din nou tată! Soția lui este însărcinată cu gemeni

Colleen Ballinger a născut gemeni prematur. „Sunt ok, copiii sunt ok”

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

În ianuarie 2022, Nick a găzduit o petrecere în cadrul căreia a dezvăluit sexul celui de-al optulea copil. Comediantul va avea un fiu cu modelul Breana Tiesi (30 de ani). Acesta va fi primul copil al Breanei.

Nick mai este tatăl gemenilor Morocco și Monroe Scott Cannon (10 ani), din fostul mariaj cu Mariah Carey (52 de ani); tatăl unui fiu, Golden Scott Cannon (4 ani), și al unei fiice, Powerful Queen Scott Cannon (1 an), din relația cu modelul Brittany Bell (34 de ani).

În noiembrie 2021, întrebat dacă are în plan să mai aibă și alți copii, actorul a spus: „Nu știu ce o să simt peste 5 ani. Nu știu dacă mă voi îndrăgosti din nou. Nu știu cât de profund mă voi avânta. Nu știu. Niciodată nu știi ce-ți va prezenta universul”.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter