Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 29 septembrie 2021, 17:46

Kate Middleton (39 de ani) și Prințul William (39 de ani), alături de Prințul Charles (72 de ani) și de soția lui, Ducesa de Cornwall Camilla (74 de ani), și-au onorat invitația la premiera londoneză a celui mai nou film James Bond, „No Time To Die”. Evenimentul a avut loc marți seară, 28 septembrie 2021, la Royal Albert Hall.

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Kate a optat pentru o ținută strălucitoare la propriu. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Jenny Packham aurie cu paiete, lungă, cu umerii accentuați și pelerină. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto de asemenea aurii și cu o pereche de cercei rotunzi cu detalii în aceleași nuanțe. Părul și l-a purtat într-un coc elegant, iar machiajul a fost unul natural.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cu această apariție spectaculoasă, venită la doar câteva zile de la revenirea lui Meghan Markle din concediul de maternitate, mulți consideră că Ducesa de Cambridge ar fi vrut să transmită un mesaj important, un mesaj de speranță.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kate Middleton și Prințul William și-au deschis propriul canal de YouTube

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Acela că monarhia va supraviețui atât pandemiei și Brexitului, cât și despărțirii de Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, precum și tuturor obstacolelor care ar putea să apară în viitor.

Prințul William a optat pentru un outfit clasic, un costum negru, o cămașă albă, papion și pantofi de asemenea negri. Nu este primul astfel de eveniment la care membrii familiei regale britanice participă.

Ducele și Ducesa de Cambridge au mai fost prezenți la premiera ultimului film James Bond, „Spectre”, în 2015, alături de Prințul Harry. De asemenea, Prințul Charles și Camilla au participat la premiera filmului „Skyfall”, în anul 2012.

Audiența premierei nu i-a inclus doar pe cei doi viitori regi ai Marii Britanii, ci și membri ai personalelor medicale și militare. Actorul din rolul lui James Bond, Daniel Craig (53 de ani), a fost evident și el prezent. Acesta este ultimul său film din franciză.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter