Kate Middleton a purtat o pereche de cercei în valoare de 13 lei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 11 mai 2022, 16:40

Kate Middleton (40 de ani) a atras din nou atenția presei mondene cu cea mai recentă apariție publică. Ducesa de Cambridge și Prințul William (39 de ani) au fost în vizită la Muzeul Foundling, din Londra, pentru a se întâlni cu diverși oameni care au crescut în centre de plasament, dar ale căror vieți s-au schimbat radical în bine la maturitate. Muzeul spune povestea Spitalului Foundling, fondat în 1739, care a fost  prima organizație caritabilă din Marea Britanie pentru copiii abandonați. Acesta a fost primul eveniment public din 2022 la care Kate și William au luat parte.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Așa cum era de așteptat, Ducesa și-a ales cu multă grijă ținuta pentru acest moment. Kate a purtat o pereche de pantaloni negri, eleganți, estimați la 130 de lire sterline, o bluză mulată neagră și un palton superb, bleumarin, pe care l-a mai purtat și cu alte ocazii.

Ceea ce a atras atenția criticilor de modă a fost felul în care și-a ales accesoriile pentru această ținută simplă, dar elegantă. Potrivit The Sun, Kate Middleton a purtat o pererche de cercei, achiziționați de la Accessorize, în valoare de 2.10 lire sterline (în jur de 13 lei). Cerceii au o nuanță aurită și au fost creați în așa fel încât să pară că modelul de pe ei a fost făcut cu o daltă. Vezi cum arată cerceii Ducesei în galeria foto de mai jos.

Citeşte şi: Kate Middleton, secretul unei siluete de invidiat după trei nașteri. Ce dietă ține și ce fel de exerciții fizice face

Citeşte şi: Kate Middleton, ținută de aproape 1.000 de lire sterline, în vizită la un liceu britanic

Citeşte şi: Kate Middleton, coafură de senzație la concertul anual Royal Variety Performance

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

De ce este Kate Middleton singura care poate purta bijuteriile Reginei Elisabeta

La evenimentele publice foarte importante, Kate Middleton poartă adesea bijuterii din colecția personală a Reginei Elisabeta. Experții britanici susțin că doar ea are acces la aceste bijuterii, în timp ce soția Prințului Harry, Meghan Markle, poate purta doar bijuterii care i-au aparținut Prințesei Diana. Acest lucru scoate la iveală faptul că Suverana o  favorizează pe Kate.

“În timp ce fosta actriță (n.r. – Meghan Markle) ar putea deține doar câteva piese ce i-au aparținut Prințesei Diana, Kate are acces la minunățiile din tezaurul regal, avantaj pe care Meghan nu l-a avut niciodată” – a spus Daniela Elser, expert în analizarea ținutelor și a comportamentului în public al membrilor familiei regale britanice, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook / Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter