Jamie Foxx este încă internat, de aproape o lună. Apropiații le cer fanilor să se roage pentru el

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:41

Jamie Foxx este încă internat în spital, la mai bine de trei săptămâni după ce a ajuns de pe mâna doctorilor pentru că a suferit “o urgență medicală gravă”.

Apropiații actorului le-au transmis fanilor că are nevoie de “toate rugăciunile și urările de bine” din partea lor.

Momentan este incertă starea actorului, cum nu s-a aflat nici motivul clar pentru care a fost internat luna trecută, într-un spital din Georgia, notează NY Post.

Pe 12 aprilie, una dintre fiicele lui Foxx, Corinne (29 de ani), a anunțat pe Instagram că tatăl ei a fost transportat de urgență la spital pentru că a suferit “o complicație medicală”. La momentul respectiv, actorul filma în Atlanta, pentru o nouă peliculă, o comedie de acțiune intitulată “Back in action”, împreună cu Cameron Diaz, Andrew Scott și Jamie Demetriou. Lui Jamie i s-a fi făcut rău pe 11 aprilie și a fost dus de urgență la spital.  

Citeşte şi: Jamie Foxx, acces interzis la petrecerea aniversară a cântăreței Cardi B

“Am vrut să vă anunțăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit o complicație medicală ieri (marți). Din fericire, datorită reacției rapide și îngrijirilor primite, deja se află pe drumul spre recuperare. Știm cât este de iubit și apreciem rugăciunile voastre. Familia cere dreptul la intimitate în această perioadă. Cu iubire, familia Foxx” – a transmis fiica sa pe Instagram.

Potrivit surselor apropiate actorului, problemele de sănătate au fost atât de grave, încât a avut nevoie de internare de urgență.

În presa străină s-a mai scris că luna trecută, tot în timpul filmărilor pentru “Back in action”, când actorul se afla în Marea Britanie, a suferit o cădere nervoasă, în urma căreia un producător executiv, doi regizori și propriul șofer au fost concediați de Foxx.

Citeşte şi: Katie Holmes și Jamie Foxx anulează nunta și se despart după cinci ani de relație

Jamie Foxx a câștigat premiul Oscar în 2005, pentru Cel mai bun actor, pentru interpretarea celebrului pianist și cântăreț Ray Charles, în filmul biografic „Ray”. El a fost nominalizat și pentru Cel mai bun actor în rol secundar în același an, pentru rolul său din drama „Collateral”.

Jamie Foxx are două fiice, Corinne (25 ani) cu fosta sa iubită Connie Kline, și Annalise (13 ani) cu Kristin Grannis.

În trecut, Jamie Foxx a format un cuplu și cu fosta soție a lui Tom Cruise, cu actrița Katie Holmes. Cei doi au avut o relație timp de șase ani, pe care au decis să o țină departe de ochii lumii. Cu toate acestea, în urmă cu trei ani, în august 2019, Katie și Jamie au pus punct relației și au decis să meargă pe drumuri separate.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter