James Middleton și Alizee Thevenet s-au căsătorit. Prima imagine de la nunta cuplului

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 12:31

Kate Middleton (39 de ani) are o soră și un frate, Pippa Middleton (38 de ani) și, respectiv, James Middleton (34 de ani). James și iubita lui, Alizee Thevenet (32 de ani), s-au logodit în octombrie 2019.

Perechea s-a cunoscut întâmplător în anul 2018, când Alizee a salutat-o pe cățelușa lui James, Ella, în timpul unei plimbări pe proprietatea Clubului South Kensington. James și Alizee au devenit un cuplu la scurt timp după aceea.

James Middleton și Alizee Thevenet s-au căsătorit. Prima imagine de la nunta cuplului

James și Alizee s-au căsătorit în Franța pe 11 septembrie 2021. „Domnul și doamna Middleton ❤️ Ieri m-am căsătorit cu iubirea vieții mele, înconjurat de familie, prieteni și, desigur, câțiva căței, în frumosul Bormes-les-Mimosas. Cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt ❤️”, a scris James pe Instagram, în dreptul unei imagini cu el și Alizee.

Perechea s-a logodit în octombrie 2019. „A spus OUI ❤️ Secretul nostru s-a aflat, dar nu am putea fi mai fericiți să dezvăluim vestea”, a scris James atunci în mediul online.

Citește și:

Kate Middleton și Prințul William și-au deschis propriul canal de YouTube

Kate Middleton și Prințul William au aniversat 10 ani de mariaj! 10 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Pippa Middleton, toată un zâmbet după nașterea celui de-al doilea copil

Alizee s-a mutat în Marea Britanie în anul 2013. A absolvit studiile masterale ale Universității Regina Maria din Londra, specializarea Investiții și Finanțe, și a devenit în scurt timp un reputat analist financiar. Vorbește trei limbi și a călătorit destul de mult, locuind în Belgia, Chile și Indonezia în copilărie.

James a condus în trecut o companie din industria cofetăriei și este de asemenea fondatorul companiei Boomf, care vinde felicitări. În trecut, James a vorbit despre problemele sale de natură emoțională, admițând că s-a luptat cu depresia.

James este totodată susținător al Heads Together, organizație caritabilă dedicată oamenilor care luptă împotriva problemelor de natură mentală și emoțională, fondată de sora lui, Kate Middleton, și de soțul ei, Prințul William, Duci de Cambridge.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter