Elon Musk, tatăl unui al doilea set de gemeni chiar înaintea nașterii fiicei lui cu Grimes. În total, miliardarul are 9 copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 iulie 2022, 16:10

Elon Musk a devenit tatăl unui al doilea set de gemeni la sfârșitul anului 2021, chiar înainte ca fiica lui, Exa Dark Sideræl, să se nască. Din fosta relație cu artista Grimes, afaceristul mai are un fiu, X Æ A-XII, în vârstă de 2 ani.

Musk mai este tatăl a cinci fii, gemenii Xavier și Griffin și tripleții Kai, Saxon și Damian, din fostul mariaj cu autoarea Justine Musk. Elon și Justine au mai avut un fiu, Nevada Alexander, născut în anul 2002, care s-a stins din viață la scurt timp de la naștere.

Elon Musk, tatăl unui al doilea set de gemeni chiar înaintea nașterii fiicei lui cu Grimes. În total, miliardarul are 9 copii

La sfârșitul anului trecut, Musk și Shivon Zilis, director de proiecte și de operațiuni speciale în cadrul Neuralink, companie de neurotehnologie fondată de Elon în 2016, au devenit părinți de gemeni. Recent, Elon și Shivon au cerut ca gemenii să aibă „numele de familie al tatălui lor, iar ca numele de familie al mamei să devină parte a prenumelui”.

Solicitarea a fost acceptată, însă numele gemenilor rămân în continuare necunoscute. În vârstă de 36 de ani, Shivon Zilis a studiat economie și filosofie în cadrul Universității Yale, iar în prezent este considerată una dintre cele mai de succes femei din domeniul inteligenței artificiale.

Elon Musk, tatăl unui al doilea set de gemeni chiar înaintea nașterii fiicei lui cu Grimes. În total, miliardarul are 9 copii
Shivon Zilis

În aprilie 2022, fiul lui Elon, Xavier, care este transgender, a cerut să-i fie numele schimbat în Vivian Jenna Wilson, pentru că nu-și mai dorește „să fie legată de tatăl ei biologic sub nicio formă”. Xavier își dorește să poarte numele de fată al mamei sale, Wilson. Elon și Justine au fost căsătoriți între anii 2000 și 2008.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă om la om. „Miza este Ucraina. Sunteți de acord?”

Citește și: Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, la 74 de ani

Documentele pentru obținerea unui nou certificat de naștere cu numele ales și cu genul feminin în loc de masculin au fost depuse în Los Angeles, SUA, cu o lună înainte ca Musk să declare public că este un susținător al partidului republican. Republicanii susțin o serie de legislații care limitează drepturile persoanelor transgender în mai multe state americane.

În 2020, Musk mai scria în mediul online: „Absolut susțin persoanele trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Elon Musk formează de mai multe luni un cuplu cu actrița Natasha Bassett. Elon și Grimes s-au despărțit pentru a doua oară în trei ani de relație după nașterea fiicei lor, concepută cu ajutorul unei mame-surogat. Între perioadele 2010-2012 și 2013-2016, Elon a mai fost căsătorit cu actrița britanică Talulah Riley (36 de ani). Miliardarul a mai format un cuplu cu actrița Amber Heard (36 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter