Iubita lui Elon Musk, spitalizată după un atac de panică

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 13 mai 2021, 17:37

Iubita lui Elon Musk (48 de ani), muziciana Grimes (31 de ani), pe numele său real Claire Elise Boucher, a fost spitalizată în urma unui atac de panică, relatează E! News. Marți, 11 mai 2021, solista a dezvăluit în mediul online că a ajuns la spital, în urma unui atac de panică.

Elon Musk și iubita lui au apărut în ediția din 8 mai 2021 a emisiunii Saturday Night Live (SNL). Elon a găzduit ediția, iar Grimes a avut câteva replici în cadrul unui sketch. Miley Cyrus (28 de ani) s-a numărat de asemenea printre invitații speciali ai ediției.

Iubita lui Elon Musk, spitalizată după un atac de panică

„Am uitat să postez fotografiile astea pentru că am reușit cumva să-mi provoc un atac de panică. Ieri [10 mai 2021] am fost spitalizată, ceea ce a fost destul de înfricoșător. Presupun că este un moment bun să încep terapia”, a scris Grimes în dreptul a două fotografii în care apare alături de Miley.

„Cu toate acestea, Miley este grozavă live și atât de relaxată”, a continuat. „Sunt atât de recunoscătoare echipei SNL pentru că a fost atât de drăguță încât să mă lase să apar în rolul Prințesei Peach [personaj fictiv din jocurile Mario]. Sunt atât de mândră de frumosul meu E (ceea ce știu că îmi va supăra fanii, de aceea îmi cer iertare în avans) care s-a descurcat grozav”, a mai adăugat artista.

În trecut, solista a fost deschisă în privința dificultăților sale. Într-un interviu din 2012, Grimes a explicat: „Înainte să fac muzică, aveam tulburări grave de anxietate socială. Aveam constant atacuri de panică. Nu eram o persoană fericită. Abia când am început să fac muzică am devenit fericită”.

Citește și:

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez în brațele actorului Ben Affleck, fostul ei logodnic

Grimes și Elon au împreună un fiu, X Æ A-Xii, în vârstă de un an. Solista a explicat semnificația numelui deosebit pe care fiul lor îl poartă. „X, variabila necunoscută. Æ, varianta limbajului elfilor pentru Ai (iubire și/sau Inteligență Artificială) și A-12 = precursoarea lui SR-17 (aeronava noastră preferată). Fără arme, fără metode de apărare, doar viteză. Grozavă în luptă, dar non-violentă. A = Arhanghel, piesa mea preferată”, a scris în mediul online.

Elon și Grimes și-au confirmat relația în cadrul Galei Met 2018. CEO-ul Tesla mai are alți șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și s-a stins din viață la scurt timp. Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani).

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter