Oficiali MAI: „Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România”

De Unica.ro, pe

În weekend-ul care s-a încheiat, cu ocazia Halloween-ului, la Castelul Bran au venit unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei pentru o petrecere tematică de neuitat. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a fost organizatorul petrecerii și a venit la Bran împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Printre alte nume mari din showbizul internațional prezente acolo s-au mai numărat și Meghan Johnson, Adrian Grenier din “Entourage” sau Jordan Roemmele şi Gillian Jacobs din „Walk of Shame”. În ciuda zvonurilor apărute în presa mondenă de la noi, Elon Musk și Angelina Jolie nu au venit în România pentru evenimentul de la Bran.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), care au informații legate de prezența cetățenilor american pe teritoriul României, au confirmat pentru Libertatea că magnatul și actrița nu au fost prezenți la petrecere.

Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran. După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022 – au transmis surse MAI, pentru publicația amintită mai sus.

În ultimele zile, în presă a circulat informația că cel mai bogat om al planetei ar fi ajuns în România și ar fi luat masa la o stână din Poiana Brașov. De asemenea, și numele Angelinei Jolie a apărut pe “lista” vedetelor internaționale care ar fi fost prezente la Bran. Știrea s-a dovedit a fi falsă, oficialii MAI declarând că „Elon Musk nu a intrat în România. Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”.

Citeşte şi: Gisele Bündchen și Tom Brady au divorțat: „Decizia de a încheia o căsnicie nu e deloc ușoară”

Citeşte şi: Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni. Ce sex va avea bebelușul prezentatoarei de la Pro TV

Citeşte şi: Cornel Ilie: „Mai cred în dragoste. O simt, o hrănesc, o las să mă învăluie!” / EXCLUSIV

Citeşte şi: Ce face Nadine de când s-a mutat în Franța: „Dor? Nu există așa ceva”

Ce au mâncat vedetele și magnații americani veniți la Bran de Halloween

Reprezentanții restaurantelor cărora Peter Thiel, Matt Danzeisen și alte celebrități le-au trecut pragul au dezvăluit că meniurile nu au inclus preparate tradiționale românești, iar valoarea acestora a fost între 75 și 100 de euro.

Începând de la mix de salamuri și brânzeturi italienești, Prosciutto crudo de Parma, Parmigiano Reggiano. Am avut paste gătite pe o roată de parmezan, inclusiv și pentru cei care consumă fără gluten, am avut paste fără gluten. La Main Course am avut Roasted Beef Black Angus Uruguay, un antricot, Creveți de Argentina în sos de capere cu unt, am avut Ouă Benedict, Ouă Florentine pentru vegetarieni, pâine fără gluten, legume la grătar: vinete, dovlecei, ardei gras, ciuperci. Pentru vegetarieni am avut o conopidă coaptă cu unt de cocos.

Foarte mult au mers pastele, cele gătite în roata de parmezan. Au fost foarte mulți vegetarieni, vegani. La desert am avut macaroons, iar la partea de băuturi am avut un bar de detox cu shot-uri de ghimbir, lime și ananas, fresh-uri cu iarbă de grâu, fresh-uri cu sfeclă roșie și lime – a spus managerul unui restaurant vizitat de celebrități.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter