Steve Aoki va zbura pe Lună în 2023, în prima misiune SpaceX cu echipaj civil

De Unica.ro, pe

Steve Aoki este unul dintre DJ-ii care a pus muzică peste tot în lume, iar în vara acestui an a bifat mainstage-ul celor mai mari festivaluri din România, UNTOLD și Neversea.

De două ori nominalizat la Grammy, locul 7 în Top 100 DJ Mag, unul dintre cei mai nebuni DJ ai lumii, Steve Aoki a intrat în Guiness World Book of Records în 2014, fiind artistul cu cele mai multe apariții live – 161 în 41 de țări ale lumii.

În 2022, are în conturi peste 120 de milioane de dolari și este super pasionat de tehnologie și NFT-uri. La finalul anului trecut, Aoki anunța lansarea unui parteneriat cu Sensorium Corporation, o companie care încearcă să se poziționeze ca trendsetter pe platformele VR, oferind experiențe combinate: realitate virtuală și muzică live. Și nu se oprește aici!

Steve Aoki va face parte din prima misiune cu echipaj civil care va ajunge pe Lună. Zborul este planificat pentru anul viitor, va dura o săptămână și va fi efectuat cu o rachetă dezvoltată de compania SpaceX, deținută de Elon Musk.

Acesta va fi primul zbor cu echipaj civil care va zbura în jurul Lunii.

Musk si multi-miliardarul japonez Yusaku Maezawa, care a cumpărat toate locurile disponibile pentru acest zbor, au făcut primul anunț despre această misiune în anul 2018.

Aoki face parte din noul grup de opt pasageri, alături de rapper-ul K-pop Choi Seung Hyun aka T.O.P din Coreea De Sud, boyband-ul BIGBANG, fotograful irlandez Rhiannon Adam și fotograful britanic Karim Iliya.

,,De când eram copil am avut acest mare vis, să ajung pe Lună. E o dorință care a prins contur și a devenit posibilă. Îmi este greu să cred că o sa-mi îndeplinesc acest vis, dar sunt extrem de încântat și recunoscător pentru această oportunitate unică în viață. Voi ajunge pe Lună!” – Steve Aoki.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter