Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să-și schimbe numele pentru a nu mai avea nicio legătură cu miliardarul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 noiembrie 2022, 14:25

Elon Musk (50 de ani) este tatăl a zece copii, cinci din mariajul cu autoarea Justine Musk (49 de ani), doi din fosta relație cu muziciana Grimes (31 de ani) și alți doi, gemeni, din relația cu Shivon Zilis.

Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să-și schimbe numele pentru a nu mai avea nicio legătură cu miliardarul

Elon și Justine au avut un fiu, Nevada Alexander, născut în anul 2002, care s-a stins din viață la scurt timp de la naștere. Fostul cuplu mai are alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (18 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (16 ani). Elon și Grimes au împreună un fiu și o fiică, X Æ A-XII, în vârstă de 2 ani, și Exa Dark Sideræl, în vârstă de doar 6 luni.

În aprilie 2022, Xavier, care este transgender, a cerut să-i fie numele schimbat în Vivian Jenna Wilson, pentru că nu-și mai dorește „să fie legată de tatăl ei biologic sub nicio formă”. Xavier își dorește să poarte numele de fată al mamei sale, Wilson. Elon și Justine au fost căsătoriți între anii 2000 și 2008.

Documentele pentru obținerea unui nou certificat de naștere cu numele ales și cu genul feminin în loc de masculin au fost depuse în Los Angeles, SUA, cu o lună înainte ca Musk să declare public că este un susținător al partidului republican. Republicanii susțin o serie de legislații care limitează drepturile persoanelor transgender în mai multe state americane.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă om la om. „Miza este Ucraina. Sunteți de acord?”

Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, la 74 de ani

În 2020, Musk mai scria în mediul online: „Absolut susțin persoanele trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Elon și Grimes s-au despărțit pentru a doua oară în trei ani de relație după nașterea fiicei lor, concepută cu ajutorul unei mame-surogat. Între perioadele 2010-2012 și 2013-2016, Elon a mai fost căsătorit cu actrița britanică Talulah Riley (36 de ani). Miliardarul a mai format un cuplu cu actrița Amber Heard (36 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter