Elon Musk și iubita lui, cântăreața Grimes, s-au despărțit după trei ani de relație

De Unica.ro, pe

Elon Musk (48 de ani) și iubita lui, cântăreața Grimes – pe numele său real Claire Elise Boucher – (31 de ani), s-au despărțit după o relație de trei ani. Cei doi au împreună un copil, în vârstă de 1 an, pe nume X Æ A-Xii Musk. Fondatorul “Space X” a confirmat recent că este “semi-separat” de cântăreața canadiană, dar continuă să rămână în relații bune cu ea de dragul copilului.

În urmă cu o săptămână, Elon și Claire au fost prezenți la Met Gala, dar au apărut pe covorul roșu separat. După eveniment, Musk a făcut câteva declarații, pentru publicațiile internaționale, legate de relația sa cu artista.

„Suntem semi-separaţi dar încă ne iubim, ne vedem frecvent şi ne înţelegem bine. În principal, slujba mea la SpaceX şi Tesla mă obligă să fiu în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar slujba ei este în principiu în Los Angeles. Dar acum ea este cu mine și „Bebe X” în camera de alături”, a spus Elon Musk.

Cântăreața Grimes, probleme din cauza atacurilor de panică

În urmă cu câteva luni, iubita lui Musk a fost spitalizată după ce a suferit un atac de panică.

Citeşte şi: Elon Musk are sindromul Asperger, o formă mai ușoară de autism

Citeşte şi: Cristina Ciobănașu, toată un zâmbet în brațele noului iubit

Citeşte şi: Lidia Buble a confirmat relația cu actorul Harlys Becerra: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, abdomen plat la nici o lună de la naștere

„Am uitat să postez fotografiile astea pentru că am reușit cumva să-mi provoc un atac de panică. Ieri (n.r. – 10 mai 2021) am fost spitalizată, ceea ce a fost destul de înfricoșător. Presupun că este un moment bun să încep terapia”, a dezvăluit artista, în mediul online.

Cântăreața a adăugat că s-a mai confruntat și în trecut cu probleme legate de anxietate și atacuri de panică: “Înainte să fac muzică, aveam tulburări grave de anxietate socială. Aveam constant atacuri de panică. Nu eram o persoană fericită. Abia când am început să fac muzică am devenit fericită.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter