Cum arată fiica milionarului Gianluca Vacchi la aproape trei ani de la operația la față. Blu Jerusalema s-a născut cu „gură de lup”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 17:40

O mai țineți minte pe micuța Blu Jerusalema, fiica milionarului afacerist italian excentric Gianluca Vacchi (55 de ani), devenit celebru în mediul online pentru postările sale virale?

Acum, și-a revenit complet după operația suferită la nivelul gurii. Fata s-a născut o malformație la nivelul feței, mai exact cu palatoschizis (despicătura valului palatin), denumită popular și “gură de lup”.

Imagini cu fiica milionarului Gianluca Vacchi la trei ani de la operația la față

Soția lui Gianluca Vacchi, Sharon Fonseca (28 de ani) a adus-o pe lume pe Blu în data de 27 octombrie 2020. Sharon a fost supusă unei operații de cezariană, după ce a stat în travaliu timp de trei zile.

Citeşte şi: Are 49 de ani, dar are trupul unui puști musculos de 18 ani și e bine „dotat” în pantaloni! Face cascadorii pe motociclete și îi este fidel unei singure femei! Cine e norocoasa

Blu Jerusalema a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale complexe în primele luni de viață, din cauza problemei cu care s-a născut.

„E zguduitor ca fiica ta să treacă printr-o intervenție atât de gravă!”

“Gura de lup” reprezintă o despicătură în zona nasului și a buzei superioare, ce se poate trata doar cu câteva operații de sutare a cerului gurii și a mușchilor feței, ce nu s-au închis natural în timpul dezvoltării în pântecul mamei.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vachi, la aproape trei ani de la operație la față.

„Fiica noastră a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul feței. La începutul acestei săptămâni, am avut intervenția chirurgicală a osului palatin (n.r. – cerul gurii). A fost o săptămână foarte provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost pentru ea… 

E zguduitor ca fiica ta să treacă printr-o intervenție atât de gravă. A fost atât de curajoasă, calmă și dulce, încât mă face atât de mândru că sunt tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă spre toți părinții care trec prin astfel de experiențe cu bebelușii lor!”  – a transmis afaceristul italian Gianluca Vacchi, pe Instagram, în 2020, după ce micuța Blu a trecut prin operație.

Citeşte şi: Așa mamă, așa fiică! Suri Cruise seamănă perfect cu Katie Holmes. Cum au fost surprinse cele două

Peste câteva luni, Blu Jerusalema împlinește trei ani și se bucură de o copilăria minunată. Tatăl ei celebru este la fel de activ în mediul online ca înainte ca Blu să vină pe lume și postează des o mulțime de clipuri video sau fotografii în care își petrece timpul cu micuța lui și cu soția.

În materialele postate de Gianluca Vacchi se poate vedea că fetița este fericită și energică, s-a refăcut complet după operațiile din primul an de viață, iar urmele intervențiilor nici măcar nu mai sunt sesizabile. Blu Jerusalema este adesea filmată în compania tatălui ei care o iubește mai mult decât orice pe lume, iar postările primesc mii de aprecieri și sute de comentarii din partea internauților.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter