Celebrul chitarist Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert în aer liber

De Adelina Duinea, pe

Celebrul chitarist Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert în aer liber din apropierea orașului Detroit, Michigan, informează BBC, citat de Agerpres.

Celebrul chitarist Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert în aer liber

Muzicianul în vârstă de 74 de ani a fost tratat de personalul medical din Clarkston, ulterior fiind transportat la secția de Urgențe a unui spital local, pentru a fi ținut sub observație.

Mai târziu, în mediul online, chitaristul cu origini mexicane a scris că „a uitat să mănânce și să bea apă”, așa că s-a deshidratat și a leșinat.

Managerul muzicianului, Michael Vrionis, a declarat că Santana se simte bine. Cu toate acestea, Vrionis a precizat că un concert care urma să aibă loc pe 6 iulie în Burgettstown, Pennsylvania, „va fi amânat pentru o dată ulterioară”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Fotografia care a alarmat Poliția în Timișoara. Imaginea a devenit gluma zilei în județul Timiș

Citește și: Postarea unui tânăr din Brăila, virală pe Facebook. „Caut parteneră pentru nuntă”

Citește și: Șofer român, surprins de atitudinea a doi șoferi ucraineni: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Au apărut imagini care îl arată pe Santana fiind ajutat pe scenă, marți, la Pine Knob Music Theatre din Clarkson. Chitaristul și trupa sa se aflau în turneu în America de Nord cu show-ul „Miraculous Supernatural”.

Santana și colegii săi de trupă au câștigat notorietate între anii 1960 și 1970, fiind pionierii unei fuziuni între rock-and-roll și jazz latino-american.

Printre hiturile trupei se numără „Black Magic Woman”, „The Game of Love” și „Oye Como Va”. În februarie, Santana și alți membri ai grupului au fost testați pozitiv pentru COVID-19, fiind nevoiți să anuleze mai multe concerte.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter