Speculații scandaloase despre viața intimă a Prințului William. De ce ar fi înșelat-o pe Kate Middleton

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 14:33

Prințul William și Kate Middleton sunt protagoniștii unor speculații scandaloase care au luat cu asalt întreg Twitter-ul. Două hashtag-uri din trending îi vizează, #PrinceWilliamAffair și #PrinceofPegging.

Speculații scandaloase despre viața intimă a Prințului William. De ce ar fi înșelat-o pe Kate Middleton

Nu este prima oară când se zvonește că William are o aventură. În 2019 apăreau primele informații referitoare presupusa lui relație extraconjugală cu fostul model Rose Hanbury, care a devenit marchiză în 2009, prin căsătoria cu David Rocksavage, marchiz de Cholmondeley.

În aprilie 2019, In Touch scria că ducesa l-a confruntat pe William, acesta din urmă replicând râzând că „nu e nimic”.

Luna aceasta, contul de Instagram @deuxmoi a publicat un mesaj primit recent, cu privire la aventura unui membru al familiei regale britanice.

„Este atât de lasciv încât sunt aproape prea șocat să împărtășesc (dar o voi face oricum). Relația extraconjugală a acestui membru al familiei regale este un secret cunoscut în Londra și printre aristocrații englezi. Este subiect de discuție la orice petrecere și în orice redacție. La un eveniment recent, mi s-a spus adevăratul motiv al aventurii, și anume că acestui bărbat îi place practica sexuală cunoscută drept pegging, pe care soția, care este de modă veche, nu dorește să o practice. Soția nu este deranjată de amantă, ba chiar preferă ca soțul ei să-și satisfacă nevoile sexuale în altă parte, atâta timp cât relația nu implică sentimente, cum a fost cazul cu fosta amantă”, arată mesajul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Citește și: Sacrifciul Prințului Harry pentru Kate Middleton. „Au avut o înțelegere”

Citește și: Ce au purtat Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip

Cel puțin o publicație britanică a fost avertizată de avocații familiei regale cu privire la disiparea acestor informații până acum lipsite de dovezi.

Pe 29 aprilie 2022, William și Kate au aniversat 11 ani de căsnicie. Cuplul s-a căsătorit în anul 2011. Împreună au trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter