Sorin Bontea, primele declarații după ce Florica Boboi a câștigat Chefi la Cuțite: „A fost o surpriză și pentru mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 decembrie 2022, 12:24

Chef Sorin Bontea a făcut primele declarații după ce Florica Boboi, concurentă în echipa sa a câștigat cel de-al zecelea sezon al show-ului culinar de la Antena 1, „Chefi la cuțite”.

Sezonul cu numărul 10 al show-ului culinar „Chefi la Cuțite” a ajuns la final chiar de Ziua Națională a României. Florica Boboi, concurentă în echipa lui Chef Sorin Bontea, a fost cea care a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

Ce spune Chef Sorin Bontea despre câștigătoarea Florica Boboi

Chef Sorin Bontea este în culmea fericirii și și-a felicitat concurenta și prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta a transmis un mesaj emoționant, după ce concurenta sa a fost cea care a plecat cu premiul cel mare acasă. Juratul emisiunii „Chef la Cuțite”, de la Antena 1 a mărturisit că această victoria a fost o mare surpriză pentru el.

„Florica este o lecție. O lecție despre ce înseamnă să muncești, să tragi pentru ceea ce îți dorești, să mergi mai departe chiar dacă uneori mai cazi. A fost o surpriză și pentru mine. Sunt fericit pentru ai mei! Mă bucur că am reușit să ajung la a cincea victorie. Ca de fiecare dată, premiul este al echipei! Felicitări, Flori! Bravo, copiii mei! Sunt mândru de voi!”, a transmis chef Bontea pe conturile sale de socializare.

Cum au reacționat Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, ceilalți doi chefi din îndrăgitul show culinar de la Antena 1, au felicitat-o și ei pe câștigătoarea sezonului cu numărul 10.

“Sunt fericit că Raluca a ajuns până în finală, a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui sezon. Am fost la un pas de marele premiu. Mi-aş fi dorit ca ai mei să fie mai organizați şi să nu pună în farfurii şi supărările de la bancul de lucru. Dar a fost o finală… la cuțite şi mai ascuțite, nu-i aşa? Felicitări, @todea_raluca! Felicitări, câştigătorilor şi tuturor concurenților pentru această aventură nebună care a fost sezonul aniversar @chefilacutite!”, a transmis Chef Florin Dumitrescu.

La rândul său, Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să îi felicite pe concurenții din echipa sa, dar și pe Florica Boboi.

„O finală muncită. Farfurii care ne-au făcut mândri! Bravo, Adi! Bravo, tuturor! Felicitări câștigătorilor! Ne vedem în sezonul 11:) ”, a transmis Cătălin Scărlătescu.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Cine este Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, sezon 10

Florica Boboi este fericita câștigătoare a sezonului 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Concurenta din echipa lui Chef Sorin Bontea este originară din Țara Oașului. În prezent, aceasta este bucătar și organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de opt ani, împreună cu soțul și cei trei copii.

Câștigătoarea celui de-al zecelea sezon a avut mare încredere în ea, încă de când a pășit pentru prima oară în bucătăria Chefi la Cuțite și spunea la momentul respectiv că și-ar dori să poată câștiga competiția. „Să câștig deja e un cuvânt mare, nu știu dacă aș putea ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Încercarea moarte n-are! Eu sunt născută pe 10 decembrie și 10…sezonul 10 și mă gândesc că e numărul norocos. Aici trebuie să fiu eu”, spunea atunci Florica.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter