Apariție surpriză la Chefi la Cuțite. Sebastian Dascălu, de la Insula Iubirii, a ajuns în bucătărie / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 16:30

Sebastian Dascălu, unul dintre concurenții sezonului șase al emisiunii Insula Iubirii, a revenit pe micile ecrane. Tânărul a participat, de această dată, la Chefi la Cuțite, sperând să reușească să îi impresioneze pe cei trei jurați cu preparatul său.

Cu această ocazie, Sebastian a vorbit și despre Cristina, fosta lui iubită, dar și despre Alexandra, cea care îi este acum alături.

Sebastian Dascălu, despre relația cu Cristina, după Insula Iubirii

Sebastian Dascălu (27 ani) a venit la Chefi la Cuțite însoțit de iubita sa, Andreea. Deși se afla împreună cu partenera lui, tânărul nu s-a sfiit să vorbească despre relația pe care o are cu fosta lui iubită, Cristina, cu care a fost la Insula Iubirii.

„Probabil, lumea mă știe din emisunea Insula Iubirii, unde am participat în sezonul 6 împreună cu fosta mea iubită, Cristina. Mi-am schimbat traiectoria, mă duc pe artă culinară și las arta emoțională un pic pe pauză”, a afirmat Sebastian Dascălu.

Citește și: Sorin Bontea a spart gheața la Chefi la Cuțite. Juratul a reușit să câștige prima bombă a sezonului / Video

Sebastian și Cristina s-au despărțit după experiența din Thailanda, când fata s-a lăsat cucerit să două ispite: Bogdan și Denis.

Deși relația lor s-a încheiat, se pare că au păstrat legătura.

„Am participat la Insula Iubirii în urmă cu un an. Am mers cu fosta prietenă. Am omis pasiunea din relație și am crezut că suntem cei mai buni prieteni și putem să facem multe lucruri. Suntem în relații bune, asta e cel mai important”, a mărturisit Sebastian Dascălu în fața celor trei chefi.

Citește și: Andrei Bănuță, confesiuni emoționante la „Chefi la cuțite”. Artistul și-a pierdut mama la 13 ani

Cu ce se ocupă acum concurentul

După experiența de la Insula Iubirii, Sebastian s-a reorientat și pe plan profesional.

„Când m-am întors de la Insula Iubirii am intrat într-o stare de depresie, nu mai avea business-ul, îl pierdusem, pierdusem și ceea ce eu credeam că înseamnă dragoste. Practic nu mai aveam nimic. După vreo două luni de haos total m-am oprit destul de rapid la o persoană frumoasă pe care am întâlnit-o și am zis că sunt norocos și iubit de Univers. Eu m-am înscris la Chefi la cuțite înainte să am treabă cu Insula Iubirii. Sunt un tip romantic și îmi place să gătesc pentru partenera mea, dar și cu ea”, a dezvăluit fostul concurent de la Insula Iubirii.

Citește și: Mălin Vacariu, tânărul nevăzător care i-a uimit pe jurații de la Chefi la Cuțite. Muzicianul a gătit după rețeta lui Florin Dumitrescu / Video

Citește și: Florin Dumitrescu, în genunchi la Chefi la Cuțite: „A dat cu pumnii în mese, a spart pahare” / Video

„Am un business de turism. Mă ocup de apartamente în regim hotelier în Brașov. Eu le subînchiriez mai departe”, a precizat Sebastian Dascălu.

Tânărul a reușit să obțină două cuțite de la cei trei chefi și a trecut în etapa următoare a emisiunii culinare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sebastian Dascălu la Chefi la Cuțite

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter