Mălin Vacariu, tânărul nevăzător care i-a uimit pe jurații de la Chefi la Cuțite. Muzicianul a gătit după rețeta lui Florin Dumitrescu / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 13 aprilie 2023, 14:03

Mălin Vacariu a reușit să aducă emoție în sufletele tuturor celor care au urmărit ediția de miercuri seară a emisiunii „Chefi la Cuțite”. Tânărul în vârstă de 24 de ani este nevăzător, însă a preparat o farfurie cu care i-a uimit pe cei trei jurați.

Mălin este un muzician din Cluj-Napoca care, la vârsta de 7 ani a început să își piardă vederea. A refuzat, însă, să se simtă în vreun fel diferit de ceilalți oameni și a urmat cursurile unui liceu și ale unei facultăți normale. Mai mult, el a învățat să scrie cu ajutorul mamei sale și chiar își face singur de mâncare.

Mălin Vacariu, tânărul nevăzător care i-a uimit pe jurații Chefi la Cuțite

Mălin a apărut în platou purtând o pereche de ochelari de soare. Inițial, Gina Pistol a crezut că fac parte din ținuta lui, însă a rămas uimită când a aflat că, de fapt, tânărul este nevăzător.

Muzicianul și-a dorit foarte mult să participe la acest show culinar, precizând că este emisiunea lui preferată.

„Este o experiență cu totul nouă, pentru că sunt multe lucruri pe care nu le văd. Ochelarii aceștia de soare pe care îi port acum, într-adevăr, ajută foarte mult la luminile și tot ce este în jurul meu. Adevărul este că port acești ochelari pentru că sunt nevăzător. Nu îi port pentru că îmi stau bine”, a afirmat concurentul.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la Cuțite: „Atât de disperat pe furăciuni?” / Video

Mălin Vacariu le-a pregătit chefilor paste carbonara, după rețeta lui Florin Dumitrescu și a primti trei cuțite.

Vizibil emoționat că a reușit să treacă în etapa următoare a competiției, tânărul le-a mulțumit juraților, cărora le-a spus că sunt idolii lui.

Citește și: Andrei Bănuță, confesiuni emoționante la „Chefi la cuțite”. Artistul și-a pierdut mama la 13 ani

Răzvan Simion a oferit amuleta serii

La proba amuletei de miercuri seară celor trei chefi li s-a alăturat Cătălin Rizea, în timp ce Răzvan Simion a fost cel care a decis la cine va merge avantajul.

Citește și: Sorin Bontea a spart gheața la Chefi la Cuțite. Juratul a reușit să câștige prima bombă a sezonului / Video

Cei patru chefi au fost nevoiți să își aleagă un ingredient din cele 11 ce le-au fost puse la dispoziție.

Amuleta venea cu un avantaj imens pentru câștigător: va avea posibilitatea de a-i opri din vorbit pe membrii echipelor adverse, până la sfârșitul probei, iar concurenții vor avea voie să comunice doar prin semne.

Citește și: Florin Dumitrescu, în genunchi la Chefi la Cuțite: „A dat cu pumnii în mese, a spart pahare” / Video

„Asta e grea rău de tot, îți dai seama. Cum comunici?”, a spus Cătălin Scărlătescu înainte de a începe lupta pentru amuletă.

„Cel care va juriza astăzi este Dani Simion. Astăzi vine Răzvan Oțil. Nu, mă scuzați. Rizea știe cel mai bine ce îi place pentru că le gătește dimineața și știe ce mănâncă. Sunt cu ochii pe el ca pe butelie, ce gătește el, în direcția aceea merg și eu”, a spus Sorin Bontea când a aflat că cel care va juriza este Răzvan Simion.

Matinalul de la Antena 1 a decis că farfuria câștigătoare îi aparține lui Sorin Bontea. Aceasta este a doua amuletă câștigată ce simpaticul chef.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter