Cătălin Bordea și Nelu Cortea fac senzație la Chefi la Cuțite. Preparatul inedit cu care vor să-l surprindă pe Cătălin Scărlătescu

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 14:24

Cătălin Bordea și Nelu Cortea vin la Chefi la Cuțite pentru a-i face o surpriză colegului lor de la America Express, chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi speră să reușească să îi impresioneze pe cei trei jurați cu preparatul lor.

Competiția continuă în seara aceasta cu o nouă amuletă pusă în joc, jurizată de Horia Brenciu, invitatul pregătit să facă un adevărat spectacol din momentul degustării. Spectacol va fi și în arena audițiilor pe nevăzute, acolo unde Bordea și Cortea vin să-i surprindă pe cei trei Chefi cu un preparat inedit.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea fac senzație la Chefi la Cuțite

În arena preselecțiilor, Chef-ii au parte de o surpriză: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express, pornesc într-o nouă misiune, de data aceasta în bucătăria Chefi la cuțite, acolo unde vor aduce hohote de râs și un mix de gusturi cu totul original.

„Cu platoul acesta câștigăm Chefi la cuțite!”, a anunțat Bordea despre combinația specială, pregătită cu dedicație pentru colegul lor de la America Express care acum îi va juriza, Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Andrei Bănuță, confesiuni emoționante la „Chefi la cuțite”. Artistul și-a pierdut mama la 13 ani

„Mamaie, nu sunt crutoane, asta e anafură”, glumește Bordea în timp ce taie pâinea pentru crutoane.

Prezența lor va stârni hohote de râs în platoul show-ului culinar și mare va fi surpriza când se vor deschide ușile, iar cei trei chefi îi vor vedea pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește și: Mălin Vacariu, tânărul nevăzător care i-a uimit pe jurații de la Chefi la Cuțite. Muzicianul a gătit după rețeta lui Florin Dumitrescu / Video

Amuleta, jurizată de Horia Brenciu

În seara aceasta, amuleta se anunță una extrem de complicată. Chef-ii vor munci din greu, așteptând apoi cu mari emoții jurizarea unui invitat care va face din degustare un adevărat spectacol.

Horia Brenciu vine la cel mai celebru show culinar pregătit să cântărească preparatele cu un ochi critic.

Citește și: Apariție surpriză la Chefi la Cuțite. Sebastian Dascălu, de la Insula Iubirii, a ajuns în bucătărie / Video

„Nu sunt Chef, dar sunt specialist în degustare. Ați invitat pe cine trebuia”, a punctat el, înaintea unei jurizări de durată.

Adversarul Chef-ilor, care va ocupa cel de-al patrulea banc de lucru, este un fost concurent de elită al show-ului culinar, Silviu Nedelea.

Citește și: Sorin Bontea a spart gheața la Chefi la Cuțite. Juratul a reușit să câștige prima bombă a sezonului / Video

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea vor încerca să pregătească cele mai spectaculoase și gustoase farfurii, în încercarea de a-l convinge pe Horia Brenciu că merită această amuletă.

Amuleta pusă în joc marți seară le-a adus Chef-ilor provocarea de a pregăti preparate fine dining, cel de-al patrulea banc de lucru fiind ocupat de Chef Henrik Sebok.

Degustătorul Liviu Vârciu a ales farfuria creată de Chef Sorin Bontea, care astfel a adăugat în arsenalul său un avantaj cu greutate pentru etapa battle-urilor: „Concurenții echipelor adverse vor găti în ștafetă, câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea la Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter