Sorin Bontea a spart gheața la Chefi la Cuțite. Juratul a reușit să câștige prima bombă a sezonului / Video

De Oana Savin, pe

Sorin Bontea a reușit să spargă gheața și să câștige prima sa amuletă din acest sezon la Chefi la Cuțite. Juratul a obținut cel mai mare avantaj de până acum: o bombă ce conține mai multe amulete.

Actrița Anca Dinicu a fost cea care a jurizat preparatele celor patru chefi, Orlando Zaharia fiind invitatul din ediția de marți seară.

Sorin Bontea a câștigat bomba la Chefi la Cuțite

Seara a fost una foarte dificilă pentru chefi, mai ales că au avut un oponent pe măsură în lupta pentru amuletă: chef Orlando Zaharia.

Surprizele au continuat în momentul în care Gina Pistol a anunțat că urmează să concureze pentru o bombă care conține mai multe amulete.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să își aleagă carnea cu care își fac preparatul legați la ochi.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la Cuțite: „Atât de disperat pe furăciuni?” / Video

Cătălin Scărlătescu a pregătit o rețetă de carne de vită cu pară în vin și piure, Sorin Bontea a făcut purceluș de lapte la cuptor cu curry, Florin Dumitrescu a ales să facă niște coaste cu orez și ou, iar Orlando Zaharia a ales să pregătească berbecuț cu piure și trufe.

Anca Dinicu a degustat toate cele patru farfurii, iar cea care i-a plăcut cel mai mult a fost a lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Florin Dumitrescu, în genunchi la Chefi la Cuțite: „A dat cu pumnii în mese, a spart pahare” / Video

„Au fost delicioase toate, știu că o să mă alergați cu cuțitele pe aici pentru că a trebuit să aleg doar o singură farfurie”, a zis Anca Dinicu chefilor.

Momentul în care actrița a anunțat care este farfuria câștigătoare, Sorin Bontea a avut o reacție de-a dreptul savuroasă. Acesta a dat cu mânile în masă, a sărit în sus de bucurie și i-a zis Ancăi să o pupe pe mama ei din partea lui.

Florin Dumitrescu, „speriat” de Gina Pistol

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Gina Pistol au încercat să îi facă o farsă lui Florin Dumitrescu, însă chef-ul și-a dat seama. Cu toate acestea el s-a prefăcut speriat, iar reacția lui a fost unul dintre cele mai amuzante momente ale serii.

Citește și: Drob de miel pentru Paște, după rețeta lui Florin Dumitrescu. Juratul de la „Chefi la cuțite” adaugă un ingredient care îi sporește savoarea

„În pauză ne zice Gina, mie și lui Scărlătescu, faptul că își va pune o mască și îl va speria pe Dumitrescu”, a afirmat Sorin Bontea.

În timp ce degustau una din farfuriile pregătite de concurenți, Gina s-a strecurat în spatele lui Dumitrescu, purtând o mască neagră.

„Am crezut că ești Scărlătescu. Am zis că respiră mai greu, că s-a înecat cu mâncare”, a spus juratul amuzat.

Citește și: Cine este Nina Hariton, concurenta care a primit primul cuțit de aur al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Tânăra și-a negociat echipa

„Am crezut că moare Scărlătescu, jur. Intram în Cartea Recordurilor cu primul bucătar care moare înecat cu mâncare”, a mai spus Florin Dumitrescu.

„Florin, uită-te în ochii mei. O să fii foarte speriat”, a zis Bontea spre Florin Dumitrescu.

Chef-ul a intrat în jocul colegilor lui și a căzut de pe scaun, prefăcându-se speriat.

„Ești bun”, i-a spus amuzat Dumitrescu lui Bontea, după care l-a îmbrățișat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul emisiunii Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter