Şocant! Mama Monicăi Gabor a murit! A fost ucisă de un bolovan!

De Libertatea.ro, pe

Monica Gabor şi Ramona Gabor trec în aceste momente prin clipe crunte pentru că mama lor a murit într-un accident lângă Peştera Polovragi.

Mama Monicăi Gabor a murit

Aflată într-o excursie de plăcere la peştera Polovragi, Veronica Bulai, 54 de ani, mama celebrelor surori, a suferit un cumplit accident: o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut pste ea, omorând-o pe loc.
Un echipaj al salvării s-a deplasat imediat la locul incidentului, însă nu s-a mai putut face nimic: femeia a murit pe loc, ea având o fractură de craniu deschisă.
Veronica Bulai se afla împreună cu alte 17 persoane într-un pelerinaj la mănăstirile din Oltenia, Peştera Polovragi, fiind un obiectiv turistic înscris pe listă.
Vestea morţii ei le va aduce cu siguranţă în ţară pe cele două fete ale ei, Monica Gabor, plecată în America şi Ramona Gabor, care lucrează în Dubai.
Şocant! Mama Monicăi Gabor a murit! A fost ucisă de un bolovan!
Citeste mai multe despre cumplitul accident in care a murit mama Monicai Gabor pe Libertatea.ro
Şocant! Mama Monicăi Gabor a murit! A fost ucisă de un bolovan!

UPDATE: Primarul din Polovragi, Ştefan Frăsuiescu a declarat că mama Monicăi Gabor a murit strivită de o stâncă desprinsă de pe un versant de lângă un drum neasfaltat pe care grupul din Bacău se deplasa spre peştera Polovragi.

Versantul nu era asigurat cu plase din sârmă, deoarece vegetaţia abundentă şi peretele abrupt nu permit acest lucru.
Primarul susţine că mama Monicăi Gabor s-a dus să fotografieze un grup de stânci împreună cu alte două femei din grup. Una dintre acestea a fost şi ea rănită uşor de pietrele care au căzut odată cu stânca de 7 kilograme care a ucis-o pe Veronica Bulai.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter